20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Novosti

BOLJI SMO OD ONIH KOJI NAM SUDE: Ministar Vulin oštro odgovorio evroparlamentarcima!

Ministar  policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izveštaj evroparlamentaraca.

PROČITAJTE JOŠ

KRIZA DRMA SVET! Neočekivano je OVA ZEMLJA ponudila REŠENJE! (VIDEO)

KINEZI STAVILI KARTE NA STO! Podelili sa svetom SVE ŠTO ZNAJU O KORONI!

ŠEŠELJ IMA REŠENJE ZA GEJEVE! Njegov predlog u "DOBRO JUTRO, SRBIJO" je odjeknuo (VIDEO)

- Velike laži koje su poslanici Evropskog parlamenta napisali u svom izveštaju o Srbiji, otkrile su nam još veću istinu. EU želi da vlada Srbijom, ali ne želi Srbiju u svom članstvu. Naša bezuslovna orjentacija ka članstvu u EU, u Briselu se tumači kao slabost koju treba iskoristiti i upotrebiti protiv Srbije i protiv Srba- izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izveštaj evroparlamentaraca.

- Izveštaj EU poslanika nije slika Srbije, ali jeste slika licemerja i predrasuda kojim su se vodili pisci izvešataja. Ne treba njima istina, njima treba opravdanje zašto Srbiju neće primiti u svoje društvo. Srbija treba da preispita svoju politiku prema EU i da naša politika vojne neutralnosti preraste i u političku. Možda nismo najbolji, ali smo bolji od onih koji nam sude- izjavio je ministar i predesdnok PS-a Vulin. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar