19°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

Vojislav Šešelj za "Dobro jutro Srbijo": MILOŠEVIĆ JE SADA POPULARNIJI NEGO KADA JE BIO NA VLASTI (VIDEO)

Gost najgledanijeg jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji je lider SRS-a Vojislav Šešelj.

On kod Milomira Marića i Katarine Korše govori o novim detaljima njegovog odnosa sa bivšim predsednikom Jugoslavije Slobodanom Miloševićm.

Serija "Porodica" nekome trauma, nekome lekcija.

VAŽNO

Predsednik Vučić se danas vakciniše!

TEŠKA NOĆ ZA DEŽURNE LEKARE: Hitna pomoć intervenisala 103 puta

VREMENSKA PROGNOZA: Vednro uz povremena naoblačenja!

Razgovor je krenuo o aktuelnoj situaciji u Crnoj Gori:

- Krivokapić je veliki promašaj Srpske opcije. Misim da je velika greška to što je smenjen ministar. Mislim da DPS neće podržati Leposavića. Srpske partije neće dozvoliti njegovu smenu. Ako ga sada stranke žrtvuju, imaće nenadoknadiv gubitak. Onda neka Krivokapić pravi Vladu sa Đukanoviće. Ovo ne mogu ljudi prećutati, već su krenuli protesti. Uticaj ambasada je veliki na Krivokapića. - rekao je Šešelj o trenutnog situaciji u Crnoj Gori.

U nastavku razgovora polemika se povela oko Mire Marković i Slobodana Miloševića:

- Naš sukob je krenuo oko Republike Srpske. Ja to nisam mogao to da dozvolim, takva podela nije bila povoljna za Srbiju. Tada je SPS izdao saopštenje, a ja sam uzvratio istom merom. Ja sam Miloševića napadao kada je bio na vrhu vlasti i u najvećoj moći. Ja sam tada bio savezni poslanik i uvek sam iskreno govorio šta mislim. Kada je Milošević trebao da bude izabran za saveznog predsedika, ja sam rekao da ću glasati protiv. Jedini su tada radikali bili protiv, ja sam mu posle izbora čestitao. Imali smo kasnije dosta rasprava oko važnih pitanja. On je znao da me na sam ja tvrd, nekada su sastanci trajali i po nekoliko sati. Pokušavao je na lep način da razgovara, kako bi me ubedio da glasam za neki predlog. Ja sam nekoliko puta slao i Tomislava Nikolića na te razgovore. Nije Milošević nikada vrbovao Nikolića protiv mene. Slobodan je znao da svaku konačnu odluku donosim ja - rekao je on.

O hapšenju Slobodana Miloševića:

- Serija je dobra,a li postoje stvari koje su preterane. Nije Mira Marković bila histerična. Marija je bila više uplašena, ona je bila veoma emotivna. Borila se do poslednjeg momenta da pomoge ocu. Ja sma nju slučajno upoznao, a da nisam znao da je ona ćerka Slobodana i Mire. Ona je bila veoma odana i svom bratu. Nije dala na svoju porodicu. Marku nije išla škola, ali je dokaz da je sposoban to što več dugo živi u Moskvi. Ja mislim da smo izvukli opomenu. Milošević je sada popularniji nego što je bio tada - rekao je Šešelj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar