24°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

Ministar Vulin za "Dobro jutro Srbijo": KLAN VELJKA BELIVUKA VIŠE NE POSTOJI, TO JE USPEH POLICIJE (VIDEO)

Ministar policije Aleksandar Vulin je gost jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

U programu govori o aktuelnim temama.

VAŽNO

IZGUBIO BITKU SA KORONOM, TOZOVAC PREDOSETIO SMRT: Molio lekare da ga puste kući ''dostojanstveno da umre''

Preminuo pevač Predrag Živković Tozovac

VUČIĆ OBIŠAO RUŠEVINE NARODNE BIBLIOTEKE: Znak sećanja na zločin nemačkog bombardovanja Beograda

Predsednik Vučić se danas vakciniše!

O borba protiv organizovanog kriminala u Srbiji:

- Kada nešto predsednik Vučić kaže, onda je to tako. Policija ima iskrenu podršku od predsednika. Ova akcija koja je bila protiv klana Veljka Belivuka je bila od početka do kraja dobro urađena. Tog klana sada više nema. U izuzetno kratkom roku policija je uspela da uhapsi sve koje je tražila. Vodili smo akciju u veoma zatvorenom krugu. Ovo je radio MUP, BIA i Tužilaštvo zajedno, zato je ta akcija hapšenja tako dobro sprovedena. Država je bila ujedninjana u svim njenim kapacitetima. Sve je trebalo izvesti u isto vreme. Mi smo dobro znali sve naše poteze. Kada je on prvi put uhapšen, puštanjem smo hteli da vidimo kako će ceo klan da reaguje. Onda su oni to shvatili kao da su čisti, ali smo ona mi imali dobro razrađenu taktiku za hapšenje.

Akcija "Gnev" je u toku, i još će trajati. U gradovima u Srbiji postoji puno ljudi koji diluju drogu na malo. Akcija "Gnev" je pokrenuta tako da svaka policijska uprava prati bezbednosno interesantne osobe koje imaju u svom gradu. "Gnev" se vodi protiv svih koji truju našu decu - rekao je Vulin.

O novoj opremi koju policija nabavlja:

- Kamere su jako važne. Time se pokriva sve, i lakše se tada može doci do lica koje policija traži, a svakao su građani bezbedniji. Naša policija je u koraku sa svetom. Iz budžeta smo dobili dosta sredstava za nabavku nove moderne opreme. Pokrenuta je i akcija "policajac pozornik" to je policajac iz svakog kraja,  koga svi poznaju. On će tako brinuti o bezbednosti građana Oko 400 mladih pozornika će biti zaposleno u narednom preriou - rekao je Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar