19°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Tanjug

Palma tužio sina Katarine Jokić zbog lažnog prijavljivanja!

Predsednik skupštine Grada Jagodine i lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, tužio je danas sina Katarine Jokić, predsednice gradskog odbora Stranke slobode i pravde, zbog lažnog prijavljivanja.

NE PROPUSTITE

STRAVA I UŽAS! ODE SVE(T) DOĐAVOLA! Dečak umro zbog JEDNOG DOLARA! (VIDEO, FOTO)

PUTIN IGRAO HOKEJ: Obukao dres sa brojem 11 i dao nekoliko golova! (VIDEO)

HOROR SE NASTAVLJA: Eksplozije u Jerusalimu od ranog jutra, poginula 2 Palestinca, više od 100 povređeno (VIDEO)

PREPOLOVLJEN BROJ TURISTA! U Crnoj Gori manje posetilaca od očekivanog

BUM-BUM SRBIN! Bogdan odvalio Vizardse sa 25 POENA I 7 TROJKI! Vestbruk ušao u NBA istoriju (VIDEO)

Sin Jokićeve je Policijskoj upravi u Jagodini je 1. maja prijavio obijanje stana, a potpredsednica S SP Marinika Tepić objavila je istog dana na Tviteru da su Katarini Jokić obijena i razvaljena vrata od stana.

U saopštenju Grada Jagodine se, međutim, podseća da je policija odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila činjenice i okolnosti, da je tamo zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio.

- Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočeni tragovi odbijanja. Sin Katarine Jokić je rekao da je u stanu sve kako je bilo. Drugim rečima nikakvog odbijanja stana nije bilo - ističe se u saopštenju i dodaje da to i nije stan Katarine Jokić već njene majke.

ZANIMAĆE VAS I OVO

VERNICI DANAS SLAVE SVETICU DEVICU! Izgovorite molitvu za mir i blagostanje!

NIKAKO NE TREBA DRŽATI FOTOGRAFIJE UMRLIH U KUĆI: Razlog će vas šokirati!

DAJE SUPRUGA ZA DUŠKA! Majka kandidata želi trampu sa Jelenom Karleušom!

Kako se navodi, Marinika Tepić u javnost plasira laži i po ko zna koji put pokušala da oblati Markovića govoreći kako se eto vrši pritisak i zastrašivanje svedoka, zbog čega je Marković danas podneo krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu za lažno prijavljivanje.

U saopštenju se kaže da je Marinika Tepić najpre na konferenciji za štampu slagala da je njen svedok-insajder koji je radio za Markovića u njegovom hotelu.

- Niti je radio za Palmu niti je pomenuti hotel Palmin, a ispostavilo se da je lažni svedok funkcioner Ðilasove stranke i kriminalac koji je više puta hapšen i osuđivan. Slagala je i da žene se žene u Jagodini zapošljavaju tako što dobiju telefon za druženje, za šta su je tužile 393 žene. Podržala je laži Sande Rašković Ivić i Miće Jovanovića takođe - ističe se u saopstenju i dodaje:

- Ovakvom maniru laganja radi sticanja političkih poena i blaćenja neistomišljenika mora se jednom za svagda stati na put i zato je i za ovaj slučaj puštena krivična prijava za lažno prijavljivanje.-

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar