27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: rts

PALMA ODGOVARA NA NOVE NAPADE: Ceo ovaj sučaj je izmišljen

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma reagovao je povodom izjave potpredsednice SSP-a Marinike Tepić koja je rekla da očekuje da se u slučaj "Palma" uključi i Tužilaštvo za organizovani kriminal. Marković kaže da ga čudi da "Marinika Tepić nije tražila da Haški tribunal preuzme takozvani izmišljeni slučaj".

NE PROPUSTITE

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Ovo su NOVE MERE, odlučeno kada će biti moguća masovna okupljanja! (VIDEO)

VUČIĆEVA PORUKA PROČITANA U SKUPŠTINI: Naši najstariji zaslužuju svako poštovanje

PRIJAVA TRAJE JOŠ DANAS! Ministar Mali: Prešli smo cifru od 4 miliona prijavljenih građana za pomoć države!

IZGRADNJA ZA BUDUĆNOST SRBIJE: Širi se Luka Bogojevo za još bolji transport srpskog žita kroz Evropu! (VIDEO)

Marinika Tepić rekla je, nakon davanja iskaza u Višem javnom tužilaštvu Kraljevu povodom slučaja "Palma", da je zadovoljna postupanjem tužiteljke, dodajući da očekuje da se u slučaj uključi i Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Povodom ove izjave Tepićeve oglasio se Dragan Marković Palma. 

- Što se mene tiče, taj izmišljeni slučaj mogu da preuzmu i CIA i KGB, jer je suština da Marinika Tepić nema ni svedoke ni žrtve, zato jer je izmislila ceo slučaj - ocenio je predsednik Skupštine Grada Jagodina Dragan Marković.

Kaže kako sada mora da se pravda za nešto što ne da nije učinio, nego nije ni pomislio.

- Nije joj valjala jagodinska policija, sada je kraljevačko tužilaštvo po njoj malo bolje, ali ni u Kraljevu nije dala imena svedoka i žrtava, već traži Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu, a šta je sledeće - Haški tribunal -  upitao je Marković, saopštila je Skupština opštine Jagodina.

Marković smatra da Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da se bavi Draganom Đilasom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar