4°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Tanjug

VULIN NAGLASIO: Nasilje iz ''Beton hale'' ne sme da se ponovi

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin naglasio je danas da nasilje iz "Beton hale" ne sme da se ponovi i najavio veće angažovanje i prisustvo pripadnika policije na ulicama glavnog grada, jer bezbednost građana mora da bude na najvišem mogućem nivou.

U FOKUSU

DA LI GA PREPOZNAJETE? Ovo je čuveni političar koji je imao teško detinjstvo, a na Happy TV je podelio ekskluzivne fotografije! (VIDEO)

KUP NA TITULU! Zvezda hoće duplu krunu, DERBI je uvek spektakl!

ZLOGLASNI ZEMUNCI PRAVILI CIRKUS NA SUĐENJU! Kalinić ućutkivao advokate, Simović pokazivao mišiće!

NARODE, USPELI SMO! Predsednik ima lepe vesti za građane Srbije (VIDEO)

NASTALA JE ZABUNA! Ministarka turizma objasnila šta ZAPRAVO znači ukidanje rominga od prvog jula

Vulin je to rekao na sastanku sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem, načelnikom Uprave policije za grad Beograd Veselinom Milićem, načelnikom Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslavom Cmolićem i ostalim rukovodiocima beogradske policije povodom subotnjeg nasilja huligana u "Beton hali".

Naglasio je da je Beograd siguran grad i da svaki građanin mora da bude potpuno zaštićen, naveo je MUP u saopštenju.

-Događaji iz ''Beton hale'' ne predstavljaju nikakav obračun navijača, već divljanje huligana koji su pomislili da mogu nesmetano i bez posledica da tuku ljude i razbijaju imovinu. Brzom i pravovremenom akcijom policije shvatili su da to nije moguće- kazao je ministar.

Istaknuto je da će policija rasvetliti dešavanje u "Beton hali" i da neće dozvoliti da nalogodavci i organizatori ostanu neotkriveni.

Ministar se založio i za oštriju kaznenu politiku prema nasilnicima, bez obzira gde se nasilje vrši.

Na sastanku su razmotreni i naredni koraci u borbi sa narko-dilerima i nasilnim grupama u Beogradu.

Ministar Vulin i svi učesnici sastanka visoko su ocenili brzinu i efikasnost svih angažovanih sastava policije i zahvalili se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci koju je pružio svim pripadnicima policije koji su učestvovali u akciji hapšenja huligana, kaže se u saopstenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar