6°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Tanjug

MIHAJLOVIĆ U NIŠU: Predlog za izuzimanje manastira je provokacija Prištine

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas u Nišu da veruje da svaki građanin Srbije predlog predstavnika privremenih institucija u Prištini Unesku, da se srpski manastiri izuzmu iz međunarodne zastite smatra provokacijom i da je takav predlog za nas neprihvatljiv.

U FOKUSU

DA LI GA PREPOZNAJETE? Ovo je čuveni političar koji je imao teško detinjstvo, a na Happy TV je podelio ekskluzivne fotografije! (VIDEO)

KUP NA TITULU! Zvezda hoće duplu krunu, DERBI je uvek spektakl!

ZLOGLASNI ZEMUNCI PRAVILI CIRKUS NA SUĐENJU! Kalinić ućutkivao advokate, Simović pokazivao mišiće!

NARODE, USPELI SMO! Predsednik ima lepe vesti za građane Srbije (VIDEO)

NASTALA JE ZABUNA! Ministarka turizma objasnila šta ZAPRAVO znači ukidanje rominga od prvog jula

-Ako se samo setimo šta se dešavalo prethodnih godina, kako izgledaju naša groblja na Kosovu i Metohiji, ako znamo koliko je crkava i manastira od 1999. spaljeno i uništeno, niko ne može da nas ubedi da oni ne treba da budu pod zaštitom- rekla je ona.

Mihajlović je, kako se navodi u saopštenju iz njenog kabineta, istakla da su to naše svetinje, da je važno da buduće generacije koje dolaze i za 300 godina, znaju da su tu bili naši preci.

Prema njenim rečima, za nas je predlog Prištine neprihvatljiv, a ceo svet treba da čuva svetinje, bilo kog naroda, pa i srpskog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar