10°C

Beograd

Photo: happtv

Izvor: Happy BSC

PETKOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Da ste bili sa mnom u Briselu - bili bi ponosni na Vučića koliko se BORIO ZA SRPSKI NAROD!

Golden Rose ad

Gost u vašem omiljenom jutarnjem programu danas je bio Petar Petković, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju. Sa dobro poznatim voditeljima - Milomirom Marićem i Katarinom Koršo opisao je u detalje kako je izgledao dijalog Beograda i Prištine u Briselu. Ispričao je kako se predsednik Aleksandar Vučić borio za sve građane Srbije.

Otpočeo je ovaj razgovor detaljima za koje se interesuje cela Srbija. 

- Ceo šesti sprat se čuo kako je Vučić držao lekcije Kurtiju. Najotvorenije mu je rekao gromoglasno i jasno, kada je Kurti kao papagaj ponavljao da Srbija prizna Kosovo -  NIKADA!

- Dosao je da ponizi predstavnike EU koji vode dijalog. Plan je bio da tim sastankom otpočnemo nastavak dijaloga, nema potrebe da se viđamo 5 puta. Dijalog se vodi već 8 godina, pa su već svi principi postavljeni za dijalog, i po tome se dijalog i vodio. Prošle godine je bio dijalog na visokom nivou, pa na tehničkom nivou, a kada je Kurti pobedio, imali smo zastoj. Nisu hteli da dovedu do toga da se dijalog počinje od nule svaki put kada se na KiM promeni vlast. Kurti stvari posmatra tako što svet postoji od kako je on došao na vlast. Za kurtija je sve što je bilo pre njega nelegitimno. Njega ništa ne interesuje, neće Zajednicu srpskih opština, jer smatra da ona nije pravljena za Srbe nego protiv Kosova. Priština je monoetnicki grad, Đakovica, Kačanik, Klin... sve albanski gradovi - rekao je Petković.

VAŽNO

VUČIĆ DANAS SA KOMESARKOM EU ZA MIGRACIJE!

NASTAVAK SUĐENJA ZA UBISTVO PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: Totalni HAOS u sudnici - jedna stvar izazvala pravu pometnju!

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK 17. JUN: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

POKUŠAJ UBISTVA I SAMOUBISTVA U PROKUPLJU: Stravičan zločin - muškarac ranio bivšu suprugu pa sebe

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad