15°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen / Jutarnji Program TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

PALMA: POLITIČARI CRNE GORE ZABILI NOŽ U LEĐA SRBIJI

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da je deo crnogorskih političara, predvođenih Milom Đukanovićem i Zdravkom Krivokapićem zabio nož u leđa Srbiji i srpskom narodu usvajanjem rezolucije koju nema ni Bosna i Hercegovina.

- Deo političara Crne Gore, a ne narod Crne Gore, usvajanjem Rezolucije o zabrani negiranja genocida u Srebrenici, overili su Srbiju i srpski narod i zalepili mu etiketu koja ne stoji. Podsećam Mila Đukanovića i Zdravka Krivokapića, da su se tokom ratova na prostoru bivše Jugoslavije, Srbi i Crnogorci zajedno borili za očuvanje tadašnje zajedničke države i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini. Sada su Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić usvojili Rezoluciju o zabrani negiranja genocida u Srebrenci koju čak nema ni Bosna i Hercegovina, na koju se ta rezolucija odnosi. Rezolucija u Skupštini Crne Gore je usvojena na predlog Bošnjačke stranke, a uz pomoć Albanske nacionalne stranke i svih onih kojima ne odgovara jaka i stabilna Srbija i jak i stabilan region. Mnogo brakova i prijatelja ima između srpskog i crnogorskog naroda i ovi koji donose ovakve odluke rade na štetu oba naroda ” rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

U FOKUSU

ŠAPIĆ: SNS postoji zbog Srbije i njenih građana - i biće sve jača!

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 18. JUN: Uživajte u lepom vremenu pred vikend!

PETORO DECE SEKSUALNO ZLOSTAVLJANO: U Subotici registrovano 50 odsto više žrtava porodičnog nasilja nego lane

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Troje teško povređenih - hitna intervenisala više od 100 puta!

NE MOGU OPROSTITI SRBIJI USPEH

- Srbiji ne odgovara nestabilnost na Balkanu i Srbija svakog dana poziva sve na saradnju, što se videlo i kroz inicijativu “Mini Šengen”. Zanimljivo je da su protiv inicijative “Mini Šengen” bile vlasti u Podgorici, Prištini i Sarajevu, a čak je i Tirana bila za, kao i Skopje. Ova Rezolucija koja je usvojena u Podgorici je pokazatelj da deo crnogorskih političara ne može oprostiti Srbiji uspeh i činjenicu da, iako je Crna Gora član NATO pakta, koji ju je bombardovao kao i Srbiju, Srbija daleko brže napreduje u ekonomskom i svakom drugom smislu. Srbija je u najtežim trenucima korona krize pomogla Crnoj Gori spašavanjem njenih građana doniranjem vakcina protiv korona virusa. A ti koji su se prvi vakcinisali vakcinama koje je poklonila Srbija, sada su usvojili rezoluciju koja je usmerena protiv srpskog naroda. Crna Gora će sada obeležavati 11. jul kao Dan sećanja na žrtve Srebrenice, a šta je sa žrtvama Oluje, Bljeska, Kravice, Bratunca, na Kosovu i Metohiji, agresije NATO pakta, gde ima i mnogo Crnogoraca. Čak su i svoje žrtve zaboravili zato što je neka ambasada u Podgorici naredila Zdravku Krivokapiću i Milu Đukanoviću da usvoje ovakvu rezoluciju. A ti Zdravko Krivokapiću, kleo si se u pokojnog Mitropoltia Amfilohija. Šta misliš šta bi ti sada rekao?, rekao je Dragan Marković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar