11°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

MANDIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Srušili smo Mila Đukanovića, možemo i jednog Krivokapića!

Golden Rose ad

U najgledanijem jutranjem programu "Dobro jutro Srbijo" jedna od tema bilo je usvajanje rezolucije o Srebrenici u Crnoj Gori, da li je pisana u Crnoj Gori i da li Zdravko Krivokapić zaslužuje da bude premijer. 

VAŽNO

VULIN ODBRUSIO IZETBEGOVIĆU: Mržnja je jača od razuma!

MUŠKARAC SE UTOPIO NA PALIĆKOM JEZERU: Potraga i dalje traje!

GRADONAČELNIK ČAČKA SAOPŠTIO: Lokalizovan požar kod "Slobode", nema povređenih

MANIJAK POKAZIVAO POLNI ORGAN U CENTRU BEOGRADA: Pretio i napadao žene!

MINISTARSTVO ODBRANE SAOPŠTILO: Tokom posete britanskog ministra Volas, nije potpisan bilo kakav dokument u kojem se pominje Rusija!

Gosti Milomira Marića bili su Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije, Aleksandar Raković, istoričar, Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant,  a dr Vladimir Pavićević, direktor Društva za istraživanje politike i političke teorije uključio se putem skajpa.

"Krivokapiću izdao si boga i Amfilohija", "Pošto obraz", samo su neki od naslova vezani za premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, posle sramotne rezolucije o Srebrenici.  

- U Crnoj Gori se odomaćila jedna vrsta bezobrazluka kažu ovo nije protiv Srbije, kad priznate Kosovo, dobro je za Srbiju, sankcije Rusije su dobro za Rusiju. Sve ovo, ceo proces je pokrenut zbog izjave ministra Leposavića. Umesto da Vlada predloži neku svoju rezoluciju, ona kroz smenu Leposavića sve uradi i posle peru ruke. Ista rezolucija doneta je u Crnoj Gori 2009.godine... Ta formulacija iz 2009. je pojačana, rezolucija o genocidu u Srebrenici, danas se Srbi žigošu tekstom koji je pisala Bošnjačka stranka.

Ko je sledeći ko će uraditi ovako nešto? 

- Zemlje čije su Vlade marionetske, Skoplje, Sarajevo, Tirana, zatim i Priština... Ovo u Crnoj Gori je bila pokazna vežba. - Mi imamo Vladu koja nema podršku parlamentarnu većinu. Moždaće DPS podržati, možda će se promeniti parlamentarna većina. Šverc cigartea koji je bio osnovna delatnost prethodne vlade nastavlja se i u ovoj. Posle ove izdaje vidi se zašto je DF bilo zabranjeno da uđe u vladu. 

Zdravko Krivkokapić tebi i Milanu Kneževiću kaže da radiš za Mila Đukanovića.

- I on sam zna da je to laž - odgovara Mandić.

Krivokapića se odrekao i rektor Bogoslovije koji ga je predložio, Gojko Perović, nastavlja Marić. 

- Nema šta, po meni, Krivokapić - Bečić - Đukanović to je nova koalicija, novi režim - kaže Aleksandar Raković.  - Kako nam je Krivokapić podmetnut to nije slučajno. On nije majstor kvariš. Za ovih 10 meseci pokazao je da ovo radi planski da bi maltretirao spski narod i narod u Crnoj Gori. Ono što je ključno je da je neko Krivokapića predložio. Rezolucija je opasna jer se tu licitira sa brojem žrtava koji još nije utvrđen. I zabrana negiranja genocida. To je strašno. 

Doktor Vladimir Pavićević zna šta je izlaz i ove situacije.

PROČITAJTE JOŠ

PODVILI REP! Ruski specijalici OTERALI Amerikance u Siriji! (VIDEO)

LUKAŠENKO ZATVORIO NEBO! Nema preleta aviona preko teritorije Belorusije!

ZEJEDNIČKO SUĐENJE U HAGU: Uskoro presuda četvorici bivših lidera OVK

POBEDA MOĆNIH ORLOVA! Srbija trijumfovala na Akropolis kupu, razbili i domaćina!

- Tu sad ima više stvari. Dve napomene. Prvo oko Srebrenice. Skupština Crne Gore je već usvojila deklaraciju. To je već usvojeno i ne može dva puta. Gomilanje deklaracija o jednoj temi degradira značaj ove teme. Krivokapić kadje došao na vlast tražio 200 dana, on je prešao put od razvlašćivanja Mila Đukanovića do građenja novih veza sa DPS. Da se Krivokapić razreši i padne vlada. Da se sastavi nova crnogorska vlada. Druga varijanta novi, prevremeni parlamentarni izbori, koji su bolje rešenje nego da Krivokapić mrcvari narod. 

Da li ste u stanju da srušite Zdravka Krivokapića pita Marić Mandića. 

- Mi smo srušili i Mila Đukanovića, mi smo apsolvirali rušenje. Srpski narod u Crnor Gori osluškuje nas i podržava. Ovakva sramota, ogorčenje koju je srpskom narodu priredio Krivokapić naneo je štetu i Crnoj Gori i srpskom narodu. Ja ću da razgovaram sa onim koji su ga preporučili i da mi kažu "Izvini Andrija nismo znali da će to da radi".  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad