30°C

Beograd

Photo: tanjug, printscreen

Izvor: Alo

ZA DOPRINOS RAZVOJU SRBIJE! Ani Brnabić Vidovdanska nagrada!

Predsednik Skupštine grada Kruševca Predrag Vukićević zakazao je osmu sednicu gradskog parlamenta za petak, 25 juna na kojoj će biti donate odluke o Vidovdanskim priznanjima za ovu godinu.

VAŽNO

USKORO POČINJE "ĆIRILICA"! Ne propustite novi spektakl Milomira Marića! (21 SAT, HAPPY TV)

VUČIĆ PREDSTAVIO IZVEŠTAJ O DIJALOGU BEOGRADA I PRIŠTINE: Sastanak sa predstavnicima stranaka završen

"MUNJEVITI UDAR 2021" NAD SRBIJOM: Vojska Srbije pokazaće na Pešteru svoju snagu! (VIDEO)

BORELJ: Razgovarao sam sa Blinkenom o dijalogu Beograda i Prištine!

POVREĐENI VATROGASCI PREBAČENI NA VMA: I dalje traje borba sa požarom na Lionu!

- Komisija za administrativna i kadrovska pitanja Skupštine grada Kruševca predložila je da ovogodišnji dobitnik Vidovdanske nagrade, najvišeg priznanja stare srpske prestonice bude Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije, za sveukupni doprinios razvoju Srbije, a povodom 650 godina od osnivanja Lazarevog grada. Takođe, biće dodeljeno 20 plaketa i pohvala organizacijama, ustanovama i pojedincima, kao i 100 specijalnih zahvalnica povodom ovog velikog jubileja - izjavio je danas Predrag Vukićević, predsednik Skupštine grada Kruševca.

Svečano uručenje Vidovdanske nagrade premijerki Srbije Ani Brnabić, kao i plaketa, pohvala i zahvalnica biće obavljeno 27. juna na Svečanoj akademiji, koja će se održati u Kruševačkom pozorištu u skladu sa svim protivepidemijskim merama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar