19°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Alo

ŠEŠELJ UPOZORAVA: Ovo je pakleni plan protiv Srba!

Nakon što je Valentin Incko nametnuo Zakon o zabrani negiranja genocida usledile su burne reakcije, a lider SRS Vojislav Šešelj kaže da će se sada među Srbima videti ko je patriota, a ko je izdajnik.

Republika Srpska treba čvrsto da se osloni na Srbiju i Rusiju i da sa srpskom i ruskom vladom usklađuje svoje sledeće poteze. Najvažnije je da se sačuva jedinstvo Republike Srpske. Da među političarima ne dolazi do sukoba i da političari imaju jednodušan stav prema ovom pitanju. Ovdje se sada vidi ko je patriora, a ko je izdajnik. Ko se suprostavi Incku taj se dokazuje kao patriota, onaj ko prihvati Inckov dekret taj je izdajnik srpskog naroda - kaže Vojislav Šešelj.

VAŽNO:

ĐUKANOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA ZAKON U SREBRENICI: Ovo što je Valentin Incko uradio u BiH je totalno kukavički! (VIDEO)

SASLUŠANA ČETVORICA ZA SILOVANJE DEVOJKE: Požalila se majici da je napastvovana na rođendanu - okrivljeni se branili ćutanjem!

REAKCIJA MUZEJA ŽRTAVA GENOCIDA NA ODLUKU INCKA: To je suprotno istorijskim činjenicama!

ANA BRNABIĆ O NESREĆI NA KARABURMI: Šta god kažete biće suvišno - to što je ovaj čovek uradio je UŽASNO!

Šešelj za Incka kaže da se ponaša kao drumski razbojnik. Samo što mu nije istekao mandat, a on donosi dekret kojim će poremetiti ukupne političke prilike u BiH.

-Taj zakon nije ni legalan ni legitiman. To radi upravo sada kada je objavljen Izveštaj međunarodne komisije iz koga se vidi da se ni u jednoj zločin iz Srebrenice ne može nazvati genocidom. Mi Srbi izvršeni zločin u Srebrenici ne negiramo, ali ne prihvatamo da se on tretira kao genocid, pa makar ga i lažni Haški tribunal tako okvalifikovao. Srbi ne smeju da prihvate taj Inckov dekret i Republika Srpska treba da ga proglasi nelegalnim, nelegitimnim i obavesti Savet bezbednosti UN-a", kaže Šešelj-

Šta znači ova odluka za Srbe u Republici Srpskoj?

-Ovo znači novu ofanzivu protiv Srba i Republike Srpske u celini. Cilj je zapadnih sila da se uz pomoć lažne teze o genocidu u Srebrenici ospori postojanje Republike Srpske i da se ona utopi u unitarnu Bosnu i Hercegovinu", kaže prof. dr Vojislav Šešelj-

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar