Izvor: tanjug
20.09.2021 u 21:43
0

Napad dronom: U SIRIJI STRADALA JEDNA OSOBA!

 Najmanje jedna osoba stradala je danas u napadu dronom, u kojem je pogođeno vozilo na seoskom putu na severozapadu Sirije, saopštili su spasioci i Sirijska opservatorija za ljudska prava.

Iz Sirijske opservatorije za ljudska prava navode da se u vozilu nalazio pripadnik jedne radikalne grupe, koja je aktivna u pokrajini Idlib. Opservatorija nije objavila o kojoj je grupi reč, ali je navela da je povezana sa Al-Kaidom.

PROČITAJTE JOŠ: BAJDEN NALOŽIO: Moraju građani da se zaštite od vrućina!
Veruje se da iza napada stoji koalicija predvođena SAD, navela je Sirijska opservatorija za ljudska prava, sa sedištem u Velikoj Britaniji.

Portparol koalicije Vejn Maroto, međutim, negirao je daje koalicija odgovorna za napad.

PROČITAJTE JOŠ: GRČKA: Lekarima se nudi buster doza vakcine, ali nije obavezna

Organizacija Tim za civilnu odbranu, poznata i pod nazivom Beli Šlemovi, saopštila je da je telo neidentifikovane osobe izvučeno iz automobila na putu Idlib-Biniš, istočno od pokrajine Idlib.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter