2°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

U "TELEMASTERU": Ja sam proteran sa Kosova, gledao sam kako mi ubijaju komšije, prijatelje, spalili su mi kuću, rekao je Miloš Stojković, teolog!

Golden Rose ad

Trenutna dešavanja na Kosovu su goruća tema.  Tim povodom gost "Telemastera", bio je Miloš Stojković, teolog.

On je u emisiji kazao:

PROČITAJTE JOŠ: PREMIJERKA BRNABIĆ OCENILA SASTANAK SA BELGIJSKIM KOLEGOM ODLIČNIM! (FOTO)

-Albanci nemaju više mirnu polugu. Srbija pobeđuje u pregovaračkom procesu. Srbi pokazuju kako im je stalo do mirnog rešenja. Oni su izgubili kompas, ali neće ništa dobiti. 2011 godine Srbija je bila na kolenima, ponižena, ali danas je snažna, ojačala i neće tako biti. Albanci su faktor nemira, oni su uzrok nestabilnosti. Mi moramo biti uz naš narod. Ja vidim nažalost šta se radi.  Ja sam kao dete proteran odatle. Gledao sam kako mi ubijaju prijatelje, komšije. Mi saosećamo sa svojim narodom koji strada.

Miloš dalje kaže:

PROČITAJTE JOŠ: Ministar Selaković sastao se sa kuvajtskim šeikom Al-Sabahom

-Jesmo li potpisali u Briselu sporazum? Jesmo li sve ispoštovali? Šta je onda problem sa bilbordom koji poziva na zajednicu. Ako vodimo dijalog, potrebno je da obe strane popuste. Mi nismo više Srbija iz 2010. Srbija je sada uspavna. Na nama je da jačamo ekonomski, kulturološki i da čekamo vreme kada će se urazumiti ljudi koji ne žele mir na Kosovu. Naša zemlja više ne prihvata ultimatume. Više se neće desiti 17.mart ni ubistva dece. Ti iz ROSU ne znaju ni puške da nose. Naš narod je navikao da živi tamo bez slobode, u getu. Ja sam kao dete morao u sedam uveče da zatvaram kapije. Naviknuti smo na muku.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad