4°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

"VIDEĆE SE NA IZBORNOJ SKUPŠTINI SNS-A KO JE ZLOUPOTREBIO POLOŽAJ STRANKE", rekao je Zoran Tomić u emisiji "Aktuelnosti" na TV HAPPY

Golden Rose ad

Kakve smene se očekuju u redovima SNS-a, rečeno je u emisiji "Aktuelnosti" na TV HAPPY kod Antonele Jelić.

O kakvim promenama je reč, govorila je Jelena Obradović, narodna poslanica i članica glavnog odbora SNS-a:

PROČITAJTE JOŠ: U "DOBRO JUTRO SRBIJO" : Ko koči dalji dijalog između Prištine i Beograda? Ko pomaže Kurtiju?

-Naša stranka je najbrojnija u regionu. Stranka Aleksandra Vučića se bavi svojim članovima za razliku od drugih. Pružili su mladim ljudima šansu. Dokaz smo da se podmlađujemo, i s obzirom da imamo najveći legitimitet, imamo i najveću odgovornost. Ne postoji opasnost od raskola u stranci. Građani na delu mogu da vide naše rezultate koje smo obećali u kampanji. Čuli ste i od Angele Merkele kako Aleksandar Vučić stoji iza svojih reči. Danas je država Srbija smanjila nezaposlenost. Danas je Srbija jaka ekonomska zemlja.  

Kada je reč o podelama u stranci, Jelena kaže:

-Želimo novi plan, novi program. Mnogi članovi su dugo u stranci, tako da je moguće da su se umorili. Kod nas se ne radi o raskolu. Samo hoćemo da radimo još bolje, a to ne znači da neke ljude sklanjamo.

Zoran Tomić, narodni poslanik i član glavnog odbora SNS rekao je:

PROČITAJTE JOŠ: RUŽIĆ O STRAVIČNOM NASILJU U MALOJ KRSNI: Svaki vid nasilja je nedopustiv, posebno vršnjačko!

-Naša stranka se bazira na članstvu. Upravo su članovi ti koji će dati sud o onima koji su izabrani za funkcije. Prepoznaće se ko je odgovoran, a ko radi za svoj džep. Mladi su zahvalni predsedniku Vučiću koji im je dao šansu. Ja dolazim iz Kruševca i mladi su mnogo uradili. Naš zadatak je da ne dozvolimo da se Srbija vrati unazad. Mi na najbolji način branimo interese stranke. Predsednik Vučić je izgradio svoj ugled u svetu. Evropska Unija je naš najveći ekonomski partner. 

Zoran je još govorio:

-Jasno se vidi rezultat rada svih  funkcionera koji su dobili poverenje, videće se ko je marljivo radio, a ko ne. Predsednik je neko ko voli da se konsultuje i da prihvati sugestije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad