Izvor: Novosti
26.09.2021 u 12:45
0

SRAMNA PROVOKACIJA: Specijalci ROSU pokazuju dvoglavog orla (FOTO)

Protest Srba s KiM nezadovoljnih odlukom Prištine o zameni registarskih tablica sa srpskim oznakama i raspoređivanjem specijalnih snaga policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak ušao je u sedmi dan! 

PROČITAJTE JOŠ:  SEDMI DAN NA KiM: Građani sa severa Kosmeta na Jarinju aplauzom pozdravljaju srpske migove! (VIDEO)

Noć na administrativnim prelazima, koji su već danima blokirani kamionima i teškim mašinama, protekla je mirno, ali je situacija i dalje napeta.

Dva aviona tipa „orao“ proletela su jutros iznad Jarinja u dva kruga što je izazvalo veliku radost građana koji mirno protestuju zbog poslednje provokacije Prištine.

Nekih pola sata pre srpskih letelica prostor na kojem su raspoređeni specijalci policije i okupljeni Srbi nadletao je helikopter Kfora.

PROČITAJTE JOŠ:  SEDMI DAN PROTESTA NA KiM: Građani severa Kosmeta NE ODUSTAJU!

Nekoliko aviona Vojske Srbije juče je takođe u više navrata nadletalo Jarinje i Brnjak, a pojavila se i nepovrđena informacija da je kolona tenkova krenula iz Raške ka administrativnim prelazima.

Rano jutros primećena je kolona vozila policije lažne države koja je prema informacijama medija sa KiM prošla kroz Zubin Potok na putu za Brnjak. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije albanskih specijalaca koji provociraju okupljene Srbe pokazivanjem dvoglavom orla koji simboliše takozvanu veliku Albaniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter