Izvor: večernje novosti
27.09.2021 u 14:31
0

KFOR SE OGLASIO: Pomno pratimo situaciju na Kosovu!

-Kfor pomno prati situaciju na celom Kosovu i ostaje fokusiran na svakodnevnu primenu svog mandata – proisteklog iz Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija iz 1999. – kako bi se osiguralo bezbedno i zaštićeno okruženje i sloboda kretanja za sve zajednice koje žive na Kosovu. Kfor je povećao broj i trajanje rutinskih patrola širom Kosova, uključujući i severno Kosovo – naveli su iz Kfora.

PROČITAJTE JOŠ: DAČIĆ: EU bi trebalo da sankcioniše onu stranu koja krši Briselski sporazum!

Kosovski premijer Aljbin Kurti poručio je danas da je zajedno sa ministrom policije Đeljaljom Svečljom imao sastanak sa komandantom Kfora na kojem je razgovarano o bezbednosnoj situaciji, ali da nema informaciju da se Kfor sprema da interveniše na severu Kosova i zameni specijalne jedinice kosovske policije, kako su naveli pojedini albanski mediji.

PROČITAJTE JOŠ: EU očekuje Vučića i Kurtija u Briselu do kraja nedelje

Vojnici Kfora pojavili su se danas u blizini administrativnog prelaza Jarinje gsde su već osam dana stacionirani pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije, a iz Kfora poručuju da pomno prate situaciju na celom Kosovu i da su povećali broj i trajanje patrola širom Kosova, uključujući i sever.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter