1°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /kosovo on line

Izvor: Happy BSC

OGLASILA SE KANCELARIJA ZA KIM: Srbi neće biti meta za iživljavanje ekstremista!

-Jučerašnji napad na grupu Srba koji su otišli u južni deo Kosovske Mitrovice kako bi obavili administrativne poslove, prava je slika i prilika današnjeg društva na samoproglašenom „Kosovu“, koje je godinama građeno na otrovnoj i bezumnoj mržnji prema srpskom narodu i svemu što je srpsko.

Ovaj nedopustivi incident nastavak je i posledica bezumnih akcija Prištine čiji specijalci danima provociraju srpski narod na prelazima na severu KiM.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU NARODU NA KIM: Hvala vam, moramo da se BORIMO! (VIDEO)

Saopštenje za javnost Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije, povodom jučerašnjeg napada na grupu Srba koji su otišli u južni deo Kosovske Mitrovice kako bi obavili administrativne poslove:

-Multietničko društvo se ne pravi noževima, flašama, demonstracijama sile, niti mržnjom prema komšijama i sugrađanima, i ovih dana je postalo više nego jasno da Priština želi da Srba ili nema ili da budu zatvoreni u rezervate, bez prava na kretanje, jezik i slobodno mišljenje.

Oni koji pozivaju „dve strane“ na deeskalaciju, neka danas, ako ne žele da nastave da zatvaraju oči pred realnošću, vide da „drugu stranu“ u ovom divljaštvu čine nezaštićeni ljudi, ugroženih prava.

PROČITAJTE JOŠ: ANA BRNABIĆ POSLALA OTVORENO PISMO - JASNI STAVOVI O PRETNJAMA VUČIĆU!

Srbi neće biti meta za iživljavanje ekstremista, jer napad na svakog Srbina na Kosovu i Metohiji je napad na čitav srpski narod, a inspiratori hajke na naš narod odgovaraće za

to što čine-

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad