Izvor: tanjug
10.10.2021 u 16:38
0

Aleksandar Vulin odgovorio Ediju Rami!

 Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je danas reagujući na izjavu albanskog premijera Edija Rame da je cilj njegove političke karijere da se „Albanija ujedini sa Kosovom“ – da je srpsko jedinstvo jedina brana „Velikoj Albaniji“.

PROČITAJTE JOŠ: Nebojša Stefanović dočekao generala Saida Šengrihu! (FOTO)

„Kada premijer Albanije Edi Rama kaže da je zadatak njegove političke karijere „ujedinjenje Albanije sa Kosovom“ ćute sve balkanske zemlje, ćuti i Unmik koji po Rezoluciji 1244 kontroliše Kosovo i Metohiju, a EU neća da izda ni svoja čuvena saopštenja u kojima poziva „obe strane na uzdržanost“.

Kada ja, koji nisam premijer Srbije, u svoje ime pozovem na političko jedinstvo svih Srba i kažem da je zadatak moje generacije stvaranje „Srpskog sveta“, onda se ceo region oglasi, a i EU ima šta da kaže“, izjavio je Vulin odgovarajući Rami koji je rekao da je cilj njegove političke karijere da se „Albanija ujedini sa Kosovom“.

„Zato što svi ćute o „Velikoj Albaniji“, Srbi moraju da govore. Sve što se dopusti Šiptarima neće moći da se zabrani Srbima.

PROČITAJTE JOŠ: Vučić sutra na skupu povodom godišnjice nesvrstanih!

Jedina brana „Velikoj Albaniji“ i jedina snaga koja će Srbima omogućiti da drugi ne odlučuju o nama je srpsko političko jedinstvo i stvaranje „Srpskog sveta“. Nadam se da će svi koji ćute o Raminom priznanju da stvara „Veliku Albaniju“, ćutati i kada mi Srbi govorimo o „Srpskom svetu““, poručio je Vulin, saopšteno je iz PS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter