Izvor: Tanjug
18.10.2021 u 07:32
0

SNS odnela ubedljivu pobedu u Mionici i Negotinu

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je sinoć da je ta stranka na lokalnim izborima u Mionici osvojila 71,44 odsto glasova, dok je na lokalnim izborima u Negotinu osvojila 75,44 odsto glasova.

Glišić je rekao medijima da su to konačni rezultati i da je SNS ostvarila ubedljivu pobedu.

PROČITAJTE JOŠ: JEZIVE PRETNJE ALBANACA NAŠOJ AMBASADI U BERNU: Nepoznati počinioci prete da će u narednih 48 sati poslati pismo bombu!

– SNS je u Mionici osvojio 6,5, a u Negotinu 4,4 odsto više glasova nego pre četiri godine. – rekao je Glišić.

Prema njegovim rečima, po broju glasova u Mionici na drugom mestu je koalicija SPS-SRS koja je osvojila 10,89 odsto glasova, a slede Slobodni građani sa 5,53, Nada za Mionicu sa 4,82, Zeleni Srbije sa 2,03 i Zdrava Srbija sa 0,95, odsto glasova.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ DOBIO ZVANJE POČASNOG GRAĐANINA: Moramo da uradimo još nekoliko stvari koje će biti suštinski važne za Jagodinu! Plate će rasti

U Negotinu su drugi po osvojenim glasovima Zeleni Srbije sa 3,4, SRS sa 1,57 i Zdrava Srbija sa 1,24 odsto glasova.

Ipak kako kaže nije u potpunosti zadovoljan glasovima jer su rezultati na nekim glasačkim mestima bili lošiji nego na prošlim izborima.

– Odmah ćemo analizirati sve. – rekao je Glišić.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter