0°C

Beograd

Photo: Tanjug/Screenshot

Izvor: Happy BSC, Informer

DAČIĆ: Državni organi Srbije će sprovesti sve što smo se dogovorili u cilju poboljšanja izbornih uslova! (VIDEO)

Danas je održan onlajn sastanak Međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropskog parlamenta, u kojem je učestvovao predsednik parlamenta Ivica Dačić.

- Tema razgovora je bila implementacija onoga što smo se dogovorili na međustranačkom dijalogu. Kao što znate, mi smo predložili zaključke i 16 mera koje treba da budu primenjene u cilju unapređenja izbornih uslova. 

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVO! VIŠE OD 3000 LJUDI DOČEKUJE VUČIĆA! Predsednik danas sa Orbanom na ceremoniji otvaranja radova na novoj železnici!

- Državni organi Srbije će sprovesti sve ono što smo se dogovorili i što su tražili iz EP u cilju poboljšanja izbornih uslova.

- Bila su dva ključna predloga - privremeno nadzorno telo za praćenje medija u izbornoj kampanji. Treba da se promeni zakon o izboru narodnih poslanika. Ova dva pitanja su od veliko značaja i predstavljaju velikin iskorak koji su predstavnici državnih vlasti napravili. 

- Do kraja nedelje će biti održan sastanak sa radnom grupa koja se bavi međustranačkim dijalogom, uz prisustvo predsednika Aleksandra Vučića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad