3°C

Beograd

Photo: HappyBSC/ Dobro jutro Srbijo

Izvor: Happy BSC

MIŠA VACIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Srbi su motivisan narod da se bori i veoma je visok moral u našem narodu!

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" govorilo se o situaciji na Kosovu i Metohiji.

Pavle Bihali iz pokreta "Levijatan" govorio je o tome da Srbi više neće trpeti nasilje na Kosovu i Metohiji i da će Srbija pomoći svom narodu.

- Kurti je pokušao nešto pre par nedelja, al nije uspeo. Mi ćemo i dalje podržavati i pomagati svom narodu na Kosovu i Metohiji. Srbi na Kosovu i Metohiji sigurno više neće trpeti nasilje. Svakog dana se povređuju deca ,stariji muškarci i  žene onda se dešavaju tuče,svađe i pljačke, ali toga više neće biti jer nećemo to dozvoliti.

PROČITAJTE JOŠU "VIKEND JUTRO" SAZNAJTE: Kurti preti helikopterima i oružjem! Dijana Hrkalović proganjala pokojnog Jovića! Odeš po lepotu, vratiš se ko Frankenštajn!

-Treba dobro razmisliti šta raditi sa 90.000 Srba na Kosovu i Metohiji koji su nezaštićeni, kako da dođemo do njih i spasemo ih od pokolja i masakra. Opasnost i napetost je sve vreme prisutna.

- Trebalo je delovati odmah i preventivno da se takve stvari više ne bi dešavale- istakao je Pavle Bihali iz pokreta "Levijatan".

Duško Šljivančanin-pukovnik istakao je da ne treba da strahujemo, ali u svakom slučaju da treba da pratimo situaciju.

- Došlo je do destabilizacije stanja na čitavoj teritoriji koja će se ustaliti i na ekonomiju i na kovid krizu. U toku je neprestana borba koja traje i koja će trajati.  Na neki način moramo da naučimo da živimo sa tim, jer to je problem koji se neće brzo i lako završiti. Albanci sprovode samo ono što njima odgovara.

- Njihova taktika je provokacija. Ova politika koju vodimo je jedna mudra politika, ali ovoga puta nismo sami. Sada su se pojavile i druge države koje žele da nam pruže pomoć.

- Naša vojska je sada mnogo jača i opremljenija- izjavio je Duško Šljivančanin-pukovnik.

PROČITAJTE JOŠNOVE MERE NA KOSMETU: Priština uvodi nova ograničenja

Miodrag Jeftić - oficir u penziji je istakao da svakog ozbiljnog čoveka treba da brine stvaranje oružanih snaga koje nisu primerene.

- Spoljna politika država je politika SAD. Jedini narod koji je anti srpski orijentisan su Albanci. Oni su faktor na Balkanu koji služi za obuzdavanje slovenskog uticaja- rekao je Miodrag Jeftić - oficir u penziji.

Miša Vacić-lider "Srpske desnice" je istakao da su Srbi motivisani da se brane i da je veoma visok moral u našem narodu.

- Naša vojska treba da bude na administrativnim prelazima i da uđe i na Kosovo i Metohiju, jer time polažemo pravo rezolucijom 12 .44. Za razliku od Albanaca, Srbi su motivisan narod da se bori i veoma je visok moral u našem narodu. Naša vojska je sposobna.

- Suština je da se sačuva srpski narod. Najbitnije je da Srbi ostanu složni- istakao je Miša Vacić-lider "Srpske desnice".

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad