-2°C

Beograd

Photo: Youtube, Printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

ANA BRNABIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Predsedniku se spremao atentat!

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić bila je gost jutranjeg programa na Happy TV.  

Posle njene izjave da se spremao atentat na predsednika Vučića, premijerka je rekla: 

PROČITAJTE JOŠ: LIDERI POSLALI PORUKU: Tenzije u REPUBLICI SRPSKOJ biće spuštene, Dodik spreman da razgovara

-Otvaranje spomenika Stefana Nemanji je bio jedan događaja koji je bio nama najrizičniji po bezbednost predsednika. Čitava atmosfera u medijima, pogotovo regionalnim, bila je takva da su pripremili ubistvo predsednika Aleksandra Vučića. Sve što se dešavalo sa paralelnim strukturama u Ministarstvu unutrašnjih poslova i ono što se dešavalo u medijima-šta se pisalo o njemu, o njegovoj porodici, pre svega Andreju i Danilu,  prenosilo se kao eho u regionalnim medijima. Strani mediji recikliraju ono što se piše kod nas i to u onim medijima koje plasiraju najgore laži o predsedniku i njegovoj porodici. Tako se stvarao narativ-ako se nešto desi predsedniku, niko ne bi reagovao.  Predsednik je kriminalizovan u tim medijima i predstavljen da je politika samo paravan. Takav je narativ i danas. 

- Ne možete da nađete ni jednu jedinu pozitivnu vest o Vučiću i uspesima naše vlasti. Vučić je prošle nedelje otvorio pogon „Mahne“ u Aleksincu, otvorio je novi rudnik-zeleni rudnik (postaćemo drugi proizvođač bakra posle Poljske u Evropi), dobili smo dobru ocenu Evropske komisije... Bila nam je misija monetarnog fonda, infrasturkturno sa Orbanom započeti su i radovi na pruzi Subotica-Segedin, veliki ugovor za Valjevo sa Nemačkom... Stavila sam na jedan tas sve ono dobro  što se dešava u našoj zemlji i to nije vest u tajkunskim medijima.  Moć takvih medija je ogromna.  Za Vučića ne kažu samo da je diktator već i da je kriminalac. Nema dana da Danilo nije na glavnim stranicama u  nekom lošem kontekstu. Protiv toga je nemoguće boriti se. Ako ne odgovaramo svaki dan, ta laž će postati istina. Narod više nije siguran o čemu se priča. Danilo je mladi čovek koji radi u prodavnici vina. On se ponaša najnormalnije u skladu sa svojim godinama, ali on postaje neprijatelj broj 1 mira i poretka u ovoj zemlji. Kada se tako piše o Vučiću i njegovoj porodici onda i kada bi se dogodio atentat niko ne bi reagovao.

PROČITAJTE JOŠ: VULIN: U HRVATSKOJ POSTOJI KONSENZUS DA VUČIĆ MORA NESTATI SA POLITIČKE SCENE!

- Kada grupa takvih medija radi na istom zadatku taj uticaj se multiplikuje. Imaju nedeljnike, portale, televizije i jako profesionalne ljude, ozbiljni profesionalci u sferi digitala... Taj uticaj nije ni mali, ni beznačajan. To nisu samo srpski mediji, te vesti preuzimaju svi regionalni mediji, pa onda u svetski.  To više nije samo naša domaća stvar.  Oni vode kampanju da je predsednik diktator, a mi da smo Severna Koreja. Navodno, on kao diktator ima ogroman uticaj na pravosuđe. Za njih je ovo zemlja u kojoj nema slobode medija, a  svakodnevno možete da čujete laži i uvrede na račun predsednika i njegove porodice. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad