26°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: informer

MAJA GOJKOVIĆ: Jasno je i da ovaj metod širenja neistina preko medija u regionu nije prvi pokušaj obračuna protiv predsednika

-Oštro osuđujem napade na sina predsednika Danila Vučića i plasiranje besmislenih priča kako je menadžer fudbalera Dušana Vlahovića-,   rekla je potpredsednica Vlade Maja Gojković, čiju izjavu prenosimo u celosti. 

- Danilov jedini greh je očigledno to što je sin Aleksandra Vučića zbog čega je za određene političke i medijske krugove postao legitimna meta.

Očigledno u plasiranju takvih nestina  nije ni važno što je agencija koja zastupa fudbalera demantovala takve navode, jer istina takvima nije ni cilj, već pokušaj da se kriminalizuje predsednik, pošto njegovu politiku argumentima ne mogu da ospore.

Jasno je i da ovaj metod širenja neistina preko medija u regionu nije prvi pokušaj obračuna protiv predsednika, ali svi oni koji misle da će steći podršku građana zloupotrebljavanjem dece i članova porodice predsednika, varaju se, jer građani Srbije dobro prepoznaju ovakve motive.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Pružam punu podršku predsedniku i apelujem na njega da, bez obzira koliko mu je teško da roditelj gleda napade na svoju decu, ne odustane od borbe za napredak i razvoj Srbije, jer je to suštinski cilj svih onih koji kreiraju nepostojeće afere".

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar