0°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: HappyBSC

Vulinu uručeno odlikovanje za doprinos saradnji sa "Rostehom"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u Moskvi sa direktorom za međunarodnu saradnju i regionalnu politiku državne korporacije za pomoć u razvoju, proizvodnji i izvozu naprednih tehnologija "Rosteh" Viktorom Kladovom i sa generalnim direktorom "Rosoboroneksporta" Aleksandrom Mihejevim. 

Vulin je na sastanku, na kojem je bilo reči o nastavku saradnje MUP-a Srbije i "Rosteha", istakao da je nabavka tehničkih sredstava koje proizvodi "Rosteh" izuzetno značajna za unapređenje kapaciteta i još veću efikasnost srpske policije u zaštiti zemlje od različitih bezbednosnih izazova i pretnji. 

Kladov i Mihejev su ministru Vulinu uručili odlikovanje kojim ga je, zbog doprinosa u unapređenju saradnje, odlikovao generalni direktor "Rosteha" general pukovnik Sergej Čemezov, dugogodišnji blizak prijatelj i saradnik predsednika Vladimira Putina.

Vulin je izrazio zahvalnost na odlikovanju i istakao da je ponosan na to što je poslednjih meseci saradnja sa Ruskom Federacijom značajno unapređena, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad