Izvor: HappyBSC
04.12.2021 u 07:58
0

Preuzeti posmrtni ostaci jedne osobe ekshumirani u Bratuncu

Komisija za nestala lica Vlade Srbije saopštila je da je od Instituta za nestale osobe BiH, na graničnom prelazu Sremska Rača, preuzela posmrtne ostatke jednog lica srpske nacionalnosti, stradalog u oružanim sukobima na prostoru bivše SFRJ, u periodu od 1991. do 1995. godine. 

Posmrtni ostaci ovog lica, čiji je preliminarni identitet utvrđen DNK metodom, ekshumirani su na groblju u Bratuncu. 

Konačna identifikacija, u prisustvu članova porodice, obaviće se na Institutu za patologiju i sudsku medicinu VMA u Beogradu. 

Komisija za nestala lica će, nakon konačne identifikacije, u saradnji sa nadležnim organima organizovati prevoz preuzetih posmrtnih ostataka do mesta sahrane, u skladu sa iskazanom željom porodice, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter