18°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

SAZNAJTE U "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Kako demonstranti obmanjuju javnost? Pojedine strukture u MUP-u nakon Hrkalovićeve vrše pritisak na inspektora!

Prvi radni dan i kako drugačije nego uz "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY. Naravno, tim koji obećava su Katarina Korša i Milomir Marić.

Jutro počinje prelistavanjem štampe. Gosti su Marko Matić, Zoran Milosavljević i Stevica Deđanski. 

Prof dr. Dejan Miletić, Centar za globalizaciju i Zoran Ostojić, portal "Naši u svetu"  govoriće o subotnjim blokadama građanima kada je onemogućena sloboda kretanja, a mnogi ostali zaglavljeni u koloni vozila!

Istvan Kaić, medijski analitičar objasniće na koji način demonstranti obmanjuju javnost.

 Sanja Radojević Škodrić,direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje govoriće o novim merama za podsticaj rađanja!

U nastavku programa o predsedniku  Vučiću koji je bio  u Gornjim Nedeljicama: "Hoćete li rudnik, ili ne - vi ćete doneti odluku". Više o tome Milan Dobromirović, Informer i  Dragan Vujičić ,Večernje novosti

Dragan Vučićević,gl. I odg. Urednik Informera gost je emisije i govoriće o Rio-Tintu.

Nenad Čanak, lider LSV reći će nam da li su  demonstracije su političkog karaktera i da li su jedva su čekali da izađu na ulice!

Aleksandar Ljubičić,kriminalistički inspektor  izjavio je da trpi pritiske od pojedinih struktura u MUP-u koji su ostali nakon odlaska Hrkalovićeve . Oni indirektno vrše pritisak na njegova izlaganja i gostovanja! Doći će  u emisiju da objasni. 

NE PROPUSTITE

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar