19°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: HappyBSC

Ko preti predsedniku Vučiću? Da li mu je život ugrožen? NEKADAŠNJI OBAVEŠTAJAC DB U "DOBRO JUTRO SRBIJO" TV HAPPY

Ko i zašto preti Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici?

SNS je ošro osudila napade na predsednika na društvenim mrežama.

Boža Spasić, nekadašnji obaveštajac DB, gost  u "Dobro jutro Srbijo", kaže:

-Meni su prisluškivali telefon  jer su me okarakterisali kao ekstremistu 97 godine. Predsednik je uradio pravu stvar juče. On ima apsolutnu podršku u narodu. Ine može vuše predsednik da krpi puteve, moraju nešto i ministri da rade. Mene je sad sramota što sam bio u nekim grupacijama. Sram bilo onog ko preti predsedniku. On je pokazao da je mudar, pametan.Oni nastavljaju da prete, sram ih bilo pa su izmislili onu priču za njegovog sina i igrača. Pretnje koje su oko predsednika, to je samo održavanje vatre i hoće da ga predstave kao diktatora. Kako su dozvolili da oni koji su ugledni u društvu da vas neko izvuče na puteve? To je narušavanje ...Nasankani su. Imate stalno neke koji podgrejavaju. 

Spasić dalje kaže:

-Mi smo već imali priliku da vidimo nasilje na ulice i kako se ljudi linčuju. Vulin je sada dobro postupio, nek se biju između sebe. Država dobro reaguje sad. Mi smo u službi znali kako masa reaguje. Imamo sad podatke ko su ovi na  ulicu i ko se kim sastaje. Ako imaju ozbiljne namere, onda bi trebalo da imaju tri zahteva i da istraju u tome a ne samo jedan.  Onda ispadaju neozbiljni. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar