21°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Telegraf

Dačić na sastanku sa socijalistima Vojvodine povodom referenduma i izbora koji nas očekuju na proleće

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić danas je u Novom Sadu sa socijalistima Vojvodine održao sastanak povodom predstojećeg referenduma i izbora koji nas očekuju na proleće ove godine.

Na sastanku rukovodstva gradskih i opštinskih odbora iz Severnobackog, Zapadnobačkog, Južnobačkog i Sremskog okruga, postavljeni su naredni koraci u cilju postizanja što boljih rezultata na izborima.

Dačić je istakao da je odavno dogovoren nastavak saradnje Srpske napredne stranke i socijalista, kao i to da je Aleksandar Vučić sigurno jedini predsednički kandidat koji će biti podržan od strane SPS-a.

- Ove godine obeležavamo deset godina kako sarađujemo, mi smo ponosni na zajedničke rezultate koje smo ostvarili u interesu Srbije - rekao je Dačić.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Pokrajinskog odbora Vojvodine Dušan Bajatović, potpredsednica IO Aleksandra Đanković,direktor SPS Đorđe Čabarkapa, član predsedništva Snežana Paunović i sekretar Omladine Srbije Boris Novaković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar