0°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Tanjug

PASTOR: Značajan dan, izađimo na referendum i zakružimo "da"

Predsednik Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodina, Ištvan Pastor, uoči sutrašnjeg Republičkog referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava Republike Srbije, pozvao je sve građane da izađu na biračka mesta i zamolio ih da glasaju za promenu Ustava.

- Ljubazno molim sve građane Republike Srbije koji imaju pravo glasa, da se koriste tim pravom, ja ću to svakako učiniti kao i uvek. Mislim da je ovaj sutrašnji dan veoma značajan, jer ćemo se izjašnjavati o promenama Ustava - izjavio je Pastor.

- Molim građane da sutra, kada uzmu učešće u izjašnjavanju, glasaju za promenu Ustava i da podrže one predloge koji su definisani, jer nas to dovodi bliže do generalnog cilja, kako bi nam sudstvo bilo nezavisnije - kazao je Pastor.

Takođe, kako ističe, to nam obezbeđuje da poštujemo obavezu koju smo sebi zadali u procesu pregovaranja sa Evropskom Unijom.

- Ova sutrašnja odluka je važna i jer ćemo praktično apsolvirati jednu od obaveza tog procesa priključivanja Srbije Evropskoj uniji, gde nam je svakako mesto - naglasio je Pastor.

Predsednik Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodina, Ištvan Pastor, izaći će sutra na glasanje na biračko mesto u Nosi, u OŠ "Petefi Šandor", u osam časova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad