0°C

Beograd

Photo: Printscreen-Beoinfo.JPG

Izvor: Tanjug

BRNABIĆ I VESIĆ: SNS jedina ima plan, zahvalnost građanima

Funkcioneri SNS Ana Brnabić i Goran Vesić razgovarali su danas sa građanima Obrenovca i pozvali ih da sutra izađu na referendum i glasaju za promenu Ustava u oblasti pravosuđa, ali i da na izborima u aprilu glasaju za SNS, koja je, kako su naveli, jedinasa planom i programom u Srbiji.

Oni su izrazili zahvalnost građanima što su im pružili podršku i istakli da bez njihove pomoći i poverenja, zemlja ne bi mogla da se menja na bolje.

Brnabić je istakla da SNS ima jedina koja ima plan i program, dok svi ostali, kaže, govore da su protiv nečega.

- Nudimo rešenja, i sutra i 3. aprila treba da izađemo u najvećem broju i da kažemo da smo ponosni na sve ono što smo uradili, ali je važno da svi budemo jedan tim i moramo da glasamo na svim nivoima - rekla je Brnabić.

Kako je rekla okupljenim građanima Srbija je 2013. godine bila na "par meseci od bankrota", bez novca u budžetu i PIO fondu.

- Čitave penzije su se uplaćivale iz dotacija budžeta, javni dug je bio sve viši, zato što su se zaduživali po enornim kamatnim stopama, deficit budžeta sve veći jer su trošili i ono što nismo imali. Nismo imali nijedan novi klinički centar, obnovljene škole, bolnice, pruge - rekla je Brnabić.

Uspeli smo, dodala je, da krenemo u saniranje posledica poplava u istorijski kratkom roku, da ulažemo u zaštitu životne sredine i filtere za odsumporavanje na našim termoelektranama i do danas smo uložili više od 600 miliona evra u te filtere.

Ona je zahvalila građanima što su tada imali poverenja u svoju državu, pa je tako, kaže, Srbija od zemlje gubitnika postala pobednik.

- Danas širimo toplovod, centralno grejanje, da bismo ugasili kućna ložista, ne samo radi komfornijeg života, već i za kvalitet vazduha. Svi naši uspesi su uspesi predsednika Vučića, ali i građana koji su verovali kada niko nije. Postali smo pobednička nacija i u sportu, kulturi, kreativnosti, IT, uspeli smo da više mladih vratimo u Srbiju - istakla je Brnabić.

Vesićevje poručio građanima da je važno čuvati državu, jer, kako je rekao, Obrenovac je pravi primer koliko je "država ojačala i koliko je snažna" i dodao da je u tu opštinu posle poplava uloženo 250 miliona evra.

- To može samo država koja je jaka i zato je važno da čuvamo državu, da ekonomski napreduje, jer onda možemo da rešavamo svaki problem - poručio je Vesić.

Naveo je da se sada pokrenuo projekat metroa jer ima političke volje i novca za to.

- Zašto u Beogradu nisu izgradili metro 51 godinu, zato što sada imamo državu, ekonomiju, koja može da gradi metro. Prema tome moramo da čuvamo državu, ako hoćemo da živimo bolje - istakao je Vesić.

On je dodao da je SNS stranka kojoj je svaki deo Beograda važan, te da je ponosan što je naša najmodernija osnovna škola u Zvečkoj.

- Tako se razvija Beograd i svi građani su jednaki i svi moraju da imaju ista prava. Čekaju nas teška iskušenja i možemo da napredujemo samo dok smo jedinstveni u istoj politici koju vodi predsednik. To je jedina politika koja se pokazala uspešnom, jer gradi puteve, otvara nova radna mesta - rekao je Vesić.

On je poručio "sve što smo uradili i što ćemo uraditi, brani se sutra na referendumu i 3. aprila na izborima".

Brnabić i Vesić obišli su danas i domaćnistva porodice Čalmić i Dimić u obrenovačkom naselju Dudovi, kao i novi dispečerski centar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad