24°C

Beograd

Photo: MUP

Izvor: Happy BSC

Brnabić uručila ključeve 25 stanova u novosadskom naselju Jugovićevo

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uručila je danas ključeve 25 stanova u novosadskom naselju Jugovićevo porodicama pripadnika snaga bezbednosti, ratnih i vojnih invalida, kao i porodicama poginulih boraca.

- Ovo je projekat kojim kažemo hvala, vama i vašim porodicama, na svemu što ste uradili, što ste se opredelli za poziv koji podrazumeva da ste svakog dana u potencijanoj opasnosti, na braniku otadžbine, da ste tu da branite građane, što je veoma ozbiljan poziv. Ovo je najmanje što možemo da uradimo za vas - poručila je predsednica Vlade.

Od sutra počinje uručenje ključeva ostalih 413 stanova, u tri nove zgrade u ovom naselju, čime će ukupno 438 porodica dobiti svoje domove.

Prvih 25 kupaca stanova u okviru prve B faze, od kojih su petoro pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nisu krili sreću i uzbuđenost jer će, zahvaljujući svojoj državi, u novim stanovima, spokojni i sigurni graditi budućnost.

- Želeo bih da se zahvalim u svoje ime i u ime svoje porodice Ministarstvu unutrašnjih poslova i Vladi Republike Srbije, predsedniku Vučiću i minidtru Vulinu koji su pokrenuli projekat masovne izgradnje stanova za pripadnike sluzbi bezbedenosti. Za mene i moju porodicu ovaj stan obezbeđuje sigurnu i bezbriznu budućnost - rekao je kapetan policije Marko Stefanović, pomoćnik komandira u Policijskoj ispostavi Stari grad  PU Novi Sad, koji je ovom prilikom poručio da uskoro očekuje proširenje porodice i da su ključevi od stana stigli u pravom trenutku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar