23°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Happy BSC

SIMO SPASIĆ EKSLUZIVNO ZA HAPPY TV: Ovo sam doživeo juče na skupu koji sam organizovao!

Predsednik Udruženja porodica ubijenih i kidnapovanih na KiM Simo Spasić gostujući  u "Dobro jutro Srbijo" na TV  HAPPY objasnio je šta se juče dogodilo kada je protestvovao:

-Ne pratim društvene mreže i ne znam šta tamo pišu. Ja sam 16. januara najavio skup, dobio dozvolu da bih mogao da organizuje. Tu sam bio da bih predočio srpske žrtve i kosmetske i da govorim o zločinu nad Oliverom Ivanović. Bio sam kod ograde ispred Predsedništva i istakao transparentne i slike žrtava. Ja to godinama radim.  Bili su mediji, ali sam shvatio da je bio još neki skup. I kako sam bio pored slika, oni nose parolu "ko je ubio Ivanovića",a ja sam vikao porodice traže pravdu. To sam hteo da istaknem. Neću da mešam politiku kao oni. I onda dođe neka maskirana žena, i rekla mi "šta ćeš ti u Beogradu, idi brani Kosovo" i počela da baca slike. Ja pitam zašto joj smetaju slike žrtava. Nastavio sam i dalje da vičem kako porodice traže pravdu, a oni su me gađali ledenicama. Nisam se pomerio. Verujte da sam doživeo "Potočare 2". Nisam pobegao nijedan milimetar. Muški sam istrpeo sve. Parole koje sam istakao njih su iritirale. Svašta sam preživljavao godinama. 

Spasić je kroz suze dodao:

-Stavite me na poligraf. Meni su brata nestala, imam 7 grobova. Znam ko je uzeo novac od UČK. Niko nema prava da oslobađa silovatelje i ubice. Doživeo sam pakao 16. januara ispred Predsedništva. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar