24°C

Beograd

Photo: happyTV/printscreen/Jutarnji program

Izvor: HappyBSC

MILOMIR MARIĆ: Ne pada mi na pamet da se izvinjavam za nešto što nisam rekao!

 Voditelj Happy televizije  Milomir Marić se na samom početku jutranjeg programa obratio javnosti povodom izjave ministra odbrane da je voditelj uvredio Vojsku Srbije. 

-Za sam početak moram da se izvinim za ono što nisam rekao, a što je isfabrikovao Đorđe Vukadinović pa preneo list „Danas“ i ne mogu da shvatim kako se u tu priča „Danasa“ i Đorđa Vukadinovića upleo ministar odbrane Nebojša Stefanović koji je poverovao „Danasu“ na reč. Izgleda da je on često poverovao i „Danasu“ i Novoj i N1 i uzeo u zaštitu od mene herojske vojvode iz Prvog svetskog rata: Milunku Savić, junake Košara, srpsku vojsku... Nije mi palo na pamet da vređam Vojsku Srbije. Znam da je vojska i u srednjem veku i u vreme nacionalno oslobodilačkih ratova u devetnaestom veku i u Prvom svetskom ratu i u Drugom svetskom ratu stvorila srpsku državu, ali ja sam kritikovao nesnalaženje JNA u vreme raspada Jugoslavije. Ona je bila opterećena ideološki komunizmom. Umesto da brane Jugoslaviju, oni su branili ono što je prevaziđeno –komunistički poredak. Branili su te svoje privilegije. Nisu skinuli petokraku kada je skinuta sa Kremlja i o tome su istoričari jednodušni da je vojska bila ispod vremena u kome je trebala da zaštiti građane Jugoslavije i teritorijalni integritet Jugoslavije, što je bila njena ustavna dužnost. Ne mogu da shvatim ko bi tu našao nešto zlonamerno, ali ima zlonamernih na svakom koraku i nema razloga da se pravdam za nešto što nisam rekao, ali to je najteže dokazati. Ovde se često izvinjavam i za ono što sam rekao, ovoga puta se ne izvinjavam ni Đorđu Vukadinoviću ni listu „Danas“ ni N1, a pogotovo se ne izvinjavam Nebojši Stefanoviću-rekao je Milomir Marić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar