19°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Happy BSC

U "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Otkriveni novi detalji planiranog atentata na šefa države: Honorar million dolara! NE PROPUSTITE

Sve najnovije informacije iz zemlje i sveta  saznaćete u "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY. 

Za početak prelistavanje štampe. Gosti  Aleksandar Čotrić, narodni poslanik, Vladan Marinković, narodni poslanik i Savo Stambolić,Centar za društvenu stabilnost.

U nastavku kako koalicija Priština-Zagreb-Sarajevo priželjkuje haos u Srbiji! Gosti na ovu temu su Zoran Ostojić, portal "Naši u svetu",  Dejan Miletić,Centar za društvenu stabilnost i Dragan Vujičić, Večernje Novosti.

General potpukovnik u penziji, Milomir Miladinović govoriće kako izgleda kada izgovorena reč dobije drugu konotaciju. 

Ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović govoriće na teme koje interesuju građane iz ove oblasti. 

Tomo Kovač, nekadašnji ministar govoriće o izjavi  Dodika da je  BiH propali projekt, najbolje da se razdvojimo na civilizovan način.

Nebojša Čović, bivši potpredsednik Vlade govoriće o pokušaju atentata na predsednika, Đokoviću i dešavanjima u regionu.

Predrag Savić, advokat, i prof. dr Vladimir Pavićević reći nam više o tome kako je Krivokapić preuzeo koordinasanje Ministarstvom pravde, ljudskih manjinskih prava. Na skype uključenju imaćemo i Nebojšu Medojevića, jednog od lidera za Demokratskog fronta i predsednika Pokreta za promene. 

 Otkriveni novi detalji planiranog atentata na šefa države: Honorar million dolara! Više o ovome Dejan Anđus, novinar, prof. dr Miroslav Bjegović , Fakultet za bezbednost i ,Dragan Grujić, bivši pripadnik jedinice za obezbeđenje i lija Životić,Internacionalna policijska organizacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar