12°C

Beograd

Photo: Printscreen YouTube

Izvor: Happy BSC

RATKO MLADIĆ JE LOŠE! Malaksao je, ne može više ni 30 metara da pređe, samo leži u ĆELIJI - njegov sin je OGORČEN kako ga leče u HAGU

General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić (80) nije dobrog zdravlja u ševeningenskom pritvoru. Fizički je sve slabiji. Teško se kreće i ne može da prepešači ni 30 metara. Na šetnje u dvorište odavno ne izlazi.

Ovo za "Novosti" kaže njegov sin Darko Mladić, koji navodi da general najviše leži u pritvorskoj ćeliji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Ima sve iste zdravstvene probleme kao i ranije, visok pritisak, srčane smetnje, s tim što šećer ne može više da se kontroliše. Stalno je preko 10 i ide do 15, 16. Teško ga obaraju lekovima. Malaksao je, nema snage, a nema više ni fizikalne terapije koje su mu, čini mi se, pogodovale - kaže Darko.

O svim ovim generalovim zdravstvenim problemima saznaju isključivo od njega ili ako ispriča supruzi Bosi, koja mu je nedavno u aprilu bila u poseti.

- Sa tom medicinskom dokumentacijom je i dalje stara priča, ništa nam ne dostavljaju, tako da ne znamo da li mu rade neke analize, da li ga lekari pregledaju i šta kažu nalazi. Ponekad dobijemo neki šturi izveštaj. Uopšte nismo upućeni kako ga leče - navodi Darko.

Inače, zbog epidemije korone protekle dve godine nije bilo moguće ni tražiti od suda da Mladića ponovo pregledaju srpski lekari ili možda međunarodna komisija sastavljena od lekara iz više zemalja.

Podsetimo Mladić je u Hagu imao nekoliko blažih moždanih udara, koji su ostavili posledice na mozgu, infarkt, operisan mu je tumor na debelom crevu, lečen je od anemije, povišenog šećera, a u poslednje vreme ima problema i sa bubrezima.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar