18°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: euronews.rs

PREMIJERKA BRNABIĆ O DOJAVAMA BOMBI Svakim danom sve su jači i sve gori pritisci na Srbiju zbog neuvođenja sankcija Rusiji!

Ogromni su pritisci na Srbiju, užasni i svakim danom su sve gori zbog odluke da se ne uvode sankcije Rusiji, a ove dojave o bombama su isto jedan vid pritiska i one dolaze iz inostranstva, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Brnabić je za TV Pink rekla da Srbija 82 dana odoleva i jedina je zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji, a uvele su ih i "neutralna Švajcarska i Bosna i Hercegovina, iako nisu pitani svi koji bi trebalo da se pitaju".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"Ogromni su pritisci, užasni su pritisci i svakim danom su sve jači i sve gori, ako ni kroz šta drugo onda kroz dojave o bombama, bezobzirne i brutalne i targetiraju dece i osnovne škole", predočila je Brnabić, dodajući da je to jedan vid pritiska zbog neuvođenja sankcija Ruskoj Federaciji i on dolazi iz inostranstva i "nije nimalo naivan".

Ona je rekla da MUP Srbije i sve bezbednosne službe rade na tome, kao i Kancelarija za IT.

Brnabić je rekla i da je neuvođenje sankcija Rusiji skupo, jer Srbiji onemogućava izlazak na tržište kapitala, a ima i investitora kojima je redovno pitanje zašto se ne uvode sankcije.

ŽESTOK VERBALNI OBRAČUN Dačić na sednici Komiteta za politička pitanja i demokratiju oštro reagovao na izlaganje turskog predstavnika!

"To košta jer se i tržni centri zatvaraju zbog dojave bombi, pa ljudi neće da idu zbog straha, roditelji izlaze sa posla po decu. Svaki dan koji mi sebi dobijemo, a da ne plaćamo preveliku cenu, ne zaustavljamo svoj napredak, jeste cena naše slobode", rekla je Brnabić.

"Jednog dana kada postanemo članica EU - usaglasićemo se sa politikom Unije i tada ćemo i učestvovati u kreiranju takvih politika. Ovako prihvatate nečiju spoljnu politiku, u čijoj formulaciji niste učestvovali, niti ste član tog kluba", kazala je premijerka Brnabić.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar