31°C

Beograd

Photo: stefan kojic

Izvor: HappyBSC

U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ministar finansija Siniša Mali o stanju u zemlji, "Specijalni rat ne prestaje! Nove dojave o lažnim bombama!", "Moda uprkos svemu!" i još mnogo toga samo na TV HAPPY!

Uvek aktuelne teme i ekskluzivni gosti. Za prave informacije koje nigde nećete čuti, adresa je "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY.

NE PROPUSTITE!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jutro započinjemo prelistavanjem štampe sa našim gostima Andrijom Jorgićem, Borba, Milanom Dobromirovićem, Informer, Filipom Radojčićem, urednikom Globusa u Objektivu, dok putem Skayp-a očekujemo uključenje uključenje Borisa Đurića komunikologa i Nenada Bumbića.

Blaža Marković, predsednik Sindikata policije, Predrag Nenadić, IT stručnjak, Marko Lopušina, novinar i publicista razgovaraće sa nama o temama: "Tragičan završetak potrage! Pronađeno telo Mateja Periša?" i "Specijalni rat ne prestaje! Nove dojave o lažnim bombama!"

Ministar finansija Siniša Mali govoriće između ostalog i o novim kreditima za firme koje posluju sa Ukrajinom, Belorusijom i Rusijom.

Sa Draganom J.Vučićevićem iz Informera razgovaraćemo o nedelji za nama.

Dragan Marković - Palma uključiće se putem Skayp aplikacije iz Paralije, dok će prof. dr Branko Nadoveza, Institut za noviju istoriju, prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik, prof.dr Radomir Kovačević, toksikolog, govoriti o mreži biolaboratorija SAD u 400 objekata ŠIROM SVETA!

"Da li se ozbiljniji i gradonosni oblaci uvijaju nad našom zemljom?" tema je za Filipa Rodića, Pečat, Borka Kašanskog, Srpski telegraf i Dejana Vuka Stankovića, analiticara

Boris Obreški, frizer govoriće na temu "Moda uprkos svemu!"

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar