32°C

Beograd

Photo: mup.gov.rs

Izvor: Happy BSC

MINISTAR VULIN ODGOVORIO HRVATSKOM MINISTARSTVU BRANITELJA: Vučića ustaše mogu samo da mrze zbog jačanja Srbije i zaštite Srba

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio hrvatskom Ministarstvu branitelja: Aleksandra Vučića ustaše mogu da mrze i optužuju samo za jačanje Srbije i zaštitu Srba, za ubijanje hrvatske dece ne mogu...

-Građanski rat u Hrvatskoj je počeo 1991. godine povratkom ustaša na vlast, nasilnim otcepljenjem od međunarodno priznate SFRJ i početkom ubijanja i progona Srba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Da je Hrvatska sudila pilotima koji su pobili žene i decu na Petrovačkoj cesti, ne bi Srbija tražila da im sudi.

Znam da nije baš lako očekivati da država nastala na ideji da je Srbe dozvoljeno i poželjno ubijati, sudi za ubijanje Srba, ali od članice EU to bi se moralo podrazumevati, nada umire poslednja.

Da sa nadom ne bi umrla i pravda, Srbija je imenovala ubice sa Petrovačke ceste, dosta su mirno spavali kraj neobeleženih grobova pobijenih nenaoružanih Srba.

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA METROU: Ne smemo da zaustavljamo posao uprkos teškoj situaciji u Evropi (VIDEO)

Zločinačka akcija "Oluja" je presudom čak i Haškog tribunala proglašena ratnim zločinom, samo nekako nisu uspeli da pronađu, imenuju i osude zločince. Kada nisu oni, onda će to uraditi Srbija.

Aleksandra Vučića ustaše mogu da mrze i optužuju samo za jačanje Srbije i zaštitu Srba, za ubijanje hrvatske dece ne mogu- odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin hrvatskom Ministarstvu branitelja, koje je u svom sramnom saopštenju iznelo niz laži na račun Srbije i srpskog naroda i predsednika Srbije Vučića, optuživši ga za velikosrpsku agresiju.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar