22°C

Beograd

Photo: pokretsocijalista.rs

Izvor: HappyBSC

POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO JEREMIĆU: "Srpski svet" smeta srbomrscima u regionu, ali i u Srbiji, a posebno onima kojima se šiptari zahvaljuju za nezavisnost

-Kada Vuk Jeremić na Federalnoj televiziji iz Sarajava kaže da je "srpski svet" izmišljotina ministra unutrašnjih poslova i lidera Pokreta socijalista Aleksandra Vulina koja je "izvedena iz ruske kovanice neprimenljive na našu situaciju", onda je to novi dokaz da je "srpski svet" potrebniji nego ikada. Ne želimo i nećemo da brojimo krvna zrnca Vuku Jermiću i njegovoj begovskoj familiji, ali razlog zašto Jeremić i njemu slični nisu i ne mogu razumeti potrebu stvaranja "srpskog sveta" je u tom što ne dele vrednosti "srpskog sveta". 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Koncept očuvanja jezika, kulture, istorije, nezaborava na stradanje našeg naroda, ali i političkog jedinstva svih Srba nezavisno od granica države je veliki problem ne samo srbomrscima u regionu nego i u Srbiji, kod Jeremića i njemu sličnima kojima se šiptari zahvaljuju za nezavisnost, a Hrvati plaču što više ne vode Srbiju. 

Ali, kukavica i lenjivac koji se neće lično pojaviti u Harodnoj Skupštini Srbije i koji se hvali time kako je ćutao na pitanje o sankcijama Rusiji, ali glasno laje na sve ono za šta će dobiti pohvalu od zapadnjaka, ne treba da se oseti izopštenim, jer i on ima svoje mesto u "srpskom svetu" i to kao primer kakvi ćemo biti ako se ne budemo okrenuli sebi gde god da živimo- odgovorili su u Pokretu socijalista lideru Narodne stranke Vuku Jeremiću, koji je za Federalnu televiziju u Sarajevu izjavio da je "srpski svet" kovanica ministra Vulina koja je neprimenljiva na našu situaciju.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar