27°C

Beograd

Photo: Printscreen/TV HAPPY

Izvor: HappyBSC

EKSKLUZIVNO U "ĆIRILICI" Hadži Dragan Antić: "Milošević me je zvao telefonom da mi traži da to ne puštam, ali sam ga odbio"!

Hadži Dragan Antić otkrio je ekskluzivno za emisiju "ĆIRILICA" na kanalu TV HAPPY šta mu je to bivši predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević tražio da ne emituje, ali ga je on odbio. 

Bivši generalni direktor "Politike" je razgovarao sa novinarom Milomirom Marićem i o tome zbog čega gaji toliko animoziteta prema bivšem predsedniku SAD Bilu Klintonu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"Sećate se da je Bil Klinton imao onaj problem sa Monikom Levinski. Ja sam odlučio da na TV Politici direktno prenosim “impičment” koji je trajao satima, jer mene su zanimale te bizarnosti. Milošević me je zavao i tražio da to ne prenosim, ja sam mu odgovorio: “Kako? Pa ovo Srbi najviše vole”. Odbio sam da ga poslušam. To je bio moj odnos prema Vilijamu Džefersonu Klintonu (Bilu Klintonu), jer sam ja osećao od Dejtona da on nama sprema zamku", otkrio je Antić.

Zoran Anđelković za "ĆIRILICU" o Kosovu i Metohiji i konceptu razbijanja Jugoslavije, samo na TV HAPPY!

On je potvrdio da je Miloševiću, Voren Kristofer u Dejtonu rekao: "Sada da vidimo šta ćemo sa Kosovom", na šta je Milošević odgovorio da je to unutrašnje pitanje Jugoslavije, odnosno Srbije.

"Čak su Amerikanci organizovali demonstracije Albanaca ispred baze Rajhpeters da bi vršili pritisak. On je rekao da je to unutrašnje pitanje Jugoslavije, odnosno Srbije i bio je u pravu. Ja sam znao da je to jedna vrsta hoklice. Meni je Milošević posle Dejtona rekao “Prevarili su me, zadržali su spoljni zid sankcija", i prevario ga je Klinton, tu nema govora. Otuda taj moj animozitet prema njemu", dodao je Antić.

"Izgleda da nije Rusa, oni ne bi ni znali da mi postojimo uopšte" akademik Slavenko Terzić u emisiji "ĆIRILICA" na kanalu TV HAPPY!

Bivši generalni direktor "Politike" otkrio je da su Amerikanci naterali Aliju Izetbegovića.

"Dejton je nastao zahvaljujući tome što je Milan Milutinović pronašao Krisa Spiroa šefa demokratske partije Nju Hempšira, bliskog američkoj administraciji, doveo ga u Beograd i otuda kreće ta cela priprema za Dejton. Godinu i po dana je trajala ta klackalica, priprema za Dejton i onda je došlo do Dejtona i to znamo kako se završilo. Alija Izetbegović je odbio da potpiše taj dokument, potpisali su ga samo Milošević i Tuđman. Međutim, Amerikanci su ga naterali. Državni sekretara Voren Kristofer natero je Izetbegovića da potpiše", rekao je Antić.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar