2°C

Beograd

Photo: HappyBSC/ Dobro jutro Srbijo

Izvor: kurir

PREMIJERKA BRNABIĆ SAOPŠTILA: Srbija dobila prestižnu nagradu u Briselu za inicijativu Moja prva plata

Predsednica Vlade Ana Brnabić istakla je da što se tiče smanjivanja jaza između bogatih i siromašnih da je za inicijativu Moja prva plata juče u Briselu Srbija dobila nagradu.

- Prvo mesto za najbolju inicijativu u 2021. godini, koja u centar ekonomije stavlja ljude, smanjuje jaz između ruralnog i urbanog stanovništva. Taj program je obezbedio da preko 17.000 mladih u Srbiji stekne radno iskustvo, i mi ćemo nastaviti sa ovim programom. Ministar Siniša Mali će otići da primi tu nagradu - rekla je Brnabićeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je dodala da Srbiji sve veću ulogu u rastu ekonomije igra sektor usluga, što znači da naša ekonomija postaje sve sofisticiranija.

UŽIVO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Penzije će biti povećane od 1. januara za 19,1 odsto, evo šta nas još čeka!

- Izvoz naših IT usluga je dostigao 740 miliona evra u prvom kvartalu. Toliko je iznosio 2014. godine za celu godinu. Mi smo tri puta povećali naš izvoz za šest godina, i verujem da ćemo dostići naš cilj, a to je da izvoz naše pameti bude preko dve milijarde evra - rekla je premijerka.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar