29°C

Beograd

Photo: TANJUG MILOS MILIVOJEVIC

Izvor: TANJUG

PREDSEDNIK NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Imamo i petu zemlju koja je povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je i još jedna, peta zemlja, povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, ali nije precizirao o kojoj zemlji je reč.

- Imamo i petu zemlju koja je je povukla priznanje Kosova i čekam da krenu u neku porecuduru za ulazak u neku međunarodnu organizaciju pa da vam pokažem sve papire koje imamo - rekao je Vučić večeras na konferenciji za novinare.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VUČIĆ SE OBRAĆA: Molim Kurtijeve “dirigente” da malo smanje bahatost (FOTO)

On je poručio Prištini da se zaustavi i istakao da Srbija traži samo pošten pristup, kompromise, a ne primoravanje.

- Držim konferenciju samo da bih izneo upozoravajuću molbu jer ne znam sta drugo da učinim i kazem. Samo da im kazem - zaustavite se ljudi - poručio je Vučić.

On je ukazao i da Srbija nema drugo oruzje sem istine.

- Mi ćemo da ih molimo i verujem da će biti neko pametan da usliši naše molbe, a da dopustimo nove Oluje i Bljesak, taj film ponovio nećete gledati - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara šta znači da Srbija više nema kud, i šta će preduzeti ukoliko te molbe iz Prisitne ne prihvate i ako počnu da oduzimaju tablice od 1. septembra.

Vucić je rekao i da ne zna o čemu vise da se razgovara i šta da uradi.

Na pitanje da li narod treba da bude zabrinut, on je dodao da svi treba da budu zabrinuti.

- Stvari se samo pogoršavaju, a oni pokusavaju kosovski problem da završe što pre da im ne bi Putin ispostavio pet Kosova - DNR, LNR, Krim, Herson, Zaporožje - rekao je Vučić.

- Može im se, ili tako misle sve praveći se da je to demokratski princip. Ako mislite da postoji neka bolja ideja ili da treba da ćutimo i da pustimo da se to desi, ja neću da ćutim - poručio je Vučić.

On je dodao i da će nova vlada uskoro biti formirana pa moze da ćuti i da donese drugačiju odluku, a i skupština isto tako, ako bude postojala drugačija većina koja misli da je demokratski da ćutimo i da se pravimo da je sve u skladu sa međunarodnim pravnim normama.

- Ja neću da se pravim, bolje da me nema, nego da slušam gluposti koje mi vređaju inteligenciju i to oni koji nemaju mnogo vise inteligencije - rekao je Vucić i zaključio da je suštinsko pitanje ko je taj ko ruši međunarodne zakone.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar