2°C

Beograd

Photo: Printscreen/TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

Milorad Dodik EKSKLUZIVNO ZA "ĆIRILICU" o pokušaju da ga podmite:"Doneli su torbu i rekli: "Ovo je za vas", trebalo je da kažem da ponuda Telekoma Srbije nije valjana"

Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BIH, otkrio je novinaru Milomiru Mariću jednu anegdotu prilikom prodaje Telekoma Republike Srpske, kada su mu "ponudili kofer" kako bi rekao da ponuda Telekoma Srbije nije valjana.

Dodik je u emisiji "ĆIRILICA" na kanalu TV HAPPY izjavio da je zanimljivo da su sastanak sa tim osobama ugovorili predstavnici ambasade iz zemlje iz koje su oni dolazili, ali da odgovor koji su dobili, nisu očekivali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Kad smo mi prodavali Telekom, ja animiram vlasti u Srbiji da bi bilo dobro da Telekom Srbije kupi taj Telekom, tako se i desilo. Pošto je najveća ponuda bila ponuda Telekoma Srbije onda su meni neki iz konkurencije došli i doneli torbu i rekli: „Ovo je za vas!“. Ja pretpostavljam šta je i pitam: „Šta sad?“ Trebalo je da kažem da ponuda Srbije nije valjana. To je bila ponuda od 646 miliona evra. Ta neka konkurencija, nije važno ko, je tražila da kažem da nešto proceduralno nije uredu i imam tamo neke svoje apanaže. To organizuje zamislite, predstavnici ambasade te zemlje, viđenje sa tim ljudima. Kada su ti ljudi došli na vrata gde sam ja sedeo, predstavnici ambasade su odmah pobegli, kao prave se blentavi, tako to ide na Zapadu", rekao je Dodik.

Milorad Dodik za emisiju "ĆIRILICA": "Borimo se protiv vetrenjača, ali jedno nisu uspeli, nisu uspeli da sruše Republiku Srpsku!"

Onda je usledio odgovor kakav nisu očekivali.

„Ja kažem njima: „Vi sada to pokupite“, pošto je blizu granica u Gradišci od Aleksandrovca gde ja živim, „imate pola sata rok, ako ne izađete iz zemlje do tada bićete pohapšeni“. Kako izlazi jedan okreće se i kaže meni: „Ima neko ko hoće!“ Kažem ja: „Kako neko ko hoće, ja predsednik Vlade, ne može bez mene ništa“, kontam, kome bi oni mogli da daju u Republici Srpskoj i ukapiram da bi oni mogli preko noći stići ovde u Beograd, pa da daju nekome taj kofer da odustane. Onda sam pre zore stigao ovde u Beograd, video se sa nekim ljudima i rekao: „Ako to tako bude, ja ću javno izaći i reći“. Svi će oni to demantovati ako ja govorim, jednom ću ja to reći javno, nisam ja baš daleko od toga, znaju oni to dobro", dodao je Dodik.

Milorad Dodik odgovorio je u "ĆIRILICI" na optužbe pojedinih medija: "Svako ozbiljan, od integriteta, kad to pogleda vidi da je to spin!"

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar