31°C

Beograd

Photo: tanjug/strahinja acimovic

Izvor: tanjug

VUČIĆ U IVANJICI NAJAVIO POVEĆANJE PENZIJA OD 19 ODSTO! Nikad nismo imali toliko povećanje penzija

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas u Ivanjici povećanje penzija za oko 19 odsto, počev od novembra, i naveo da će država nastojati da tokom zime bude izdvođeno i za jednokratnu pomoć, ali da to zavisi od stanja u državnoj kasi. 

- Gledaćemo da već od novembra imate povećanje penzija, zaključno sa januarom, u visini od oko 19 odsto, gotovo 20 procenata. Nikada toliko povećanje penzija nismo imali -  rekao je Vučć obraćajući se građanima Ivanjice, uoči sastanka sa predsednicima opština Moravičkog okruga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naglasio je da se ne radi o jednokratnoj pomoći, već o nečemu što je za stalno.

Pojedini okupljeni su ga upitali šta je sa jednokratnom pomoći za penzionere, na šta je Vučić, u šali, konstatovao da "kada je neko rekao da Srbinu nije moguće ugoditi, mora da je Ivanjicu posetio".

- Prošli put kada posetio Ivanjicu rečeno mi je - što pričas samo o jednokratnim merama, sada kada kažem dobijate za stalno 20 odsto povećanje, pitate me šta je sa jednokratnom pomoći... Nikada ne možete da zadovoljte želje ljudi - rekao je Vučić.

Predsednik je kazao da će država gledati tokom zime da bude i jednokratne pomoći, ali da najpre mora analizirati državnu kasnu.

ODLIČNE VESTI ZA IVANJICU! Vučić najavio pet miliona evra ulaganja

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar