20°C

Beograd

Photo: Printscreen/TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

Milorad Vukašinović za “TELEMASTER” o poruci sa kukastim krstom koju je zatekao na ulasku u zgradu u kojoj živi: "Posledica jedna brutalne kampanje koja se vodi protiv Saveta REM-a i članova Saveta pojedinačno"

Zamenik predsednce Regulatornog tela za elektronske medije (REM) i član Saveta Milorad Vukašinović govorio je za “TELEMASTER” na TV HAPPY povodom incidenta koji se dogodio jutros kada je na fasadi zgrade u Novom Sadu u kojoj živi osvanula poruka sa kukastim krstom.

“Policija je jutros rano izvršila uviđaj. Ja za sada nemam nikakvih bližih saznanja i informacija o ovom nemilom događaju. U svakom slučaju, policija neka radi svoj posao i ja očekujem da će biti nekih rezultata njihove istrage”, rekao je Vukašinović

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje šta su po njegovom mišljenju razlozi za ovaj incident, čan Saveta Regulatornog tela za elektronske medije odgovorio je da je to posledica jedna brutalne kampanje koja se vodi protiv Saveta REM-a.

“To je jedno veliko pitanje i zahteva sigurno jedno šire objašnjenje za javnost i vaše gledaoce. U svakom slučaju, ja sam jutros naglasio da je ovo što se dogodilo meni i mojoj porodici jedna velika neprijatnost, koja je posledica jedna brutalne kampanje koja se vodi protiv Saveta REM-a i članova Saveta pojedinačno, od strane prvenstveno dve televizije, televizije N1 i televizije Nova S koje, kao što je poznato, nisu dobile dozvole za emitovanje programa na nacionalnom nivou i koje poslednjih nekoliko meseci, a naročito posle rezultata konkursa vode jednu hajku protiv saveta REM-a i članova saveta pojedinačno i sve je to na neki način kulminiralo ovog jutra. Ja se lično ne osećam ugroženim, ali isto tako pomalo brinem za članove moje porodice, jer je ovo jedan uznemirujući događaj i to govori o atmosferi koju jedan deo medija kreira u našem društvu, uz jednu orkestrirane kampanje u kojoj nažalost učestvuju, ne samo naše kolege novinari, nego i deo političkih stranaka, nevladinih organizacija i nekih pojedinaca, koji ko zna iz kog razloga učestvuju u svemu ovome.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar