6°C

Beograd

Photo: foto Vlada Srbije

Izvor: Tanjug

Zorana Mihajlović o napadima hrvatskih medija na predsednika Vučića: "Ne možete Srbiju pobediti lažima!"

Potpredsednica Vlade prof. dr Zorana Mihajlović, povodom napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u hrvatskim medijima, rekla je da je Srbija okrenuta budućnosti i da je njena politika očuvanje mira i stabilnosti, regionalna saradnja i povezivanje sa susedima.

"Pretnje stabilnosti u regionu ne dolaze iz Beograda, a posebno ne od predsednika Srbije Vučića, koji na mnoge napade i uvrede nije reagovao, upravo kako Srbija ne bi davala povoda za poteze koje mogu da nanesu štetu i Srbiji i celom regionu", navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naprotiv, kako ističe, politika Srbije je bila da pružamo ruku svima, da pokažemo spremnost na dijalog i saradnju i da što više radimo na povezivanju kroz konkretne projekte, pre svega u saobraćaju i energetici. "Takav pristup nije uvek nailazio na dobrodošlicu, ali verujemo da je za budućnost važno da čuvamo stabilnost i da se povezujemo i razvijamo, jer samo tako možemo da idemo napred i da se nosimo sa izazovima globalnih kriza", rekla je Mihajlovićeva.

BRNABIĆ O REHABILITACIJI KALABIĆA: "Postupak je u toku i nemam pravo da ga komentarišem"

"Ne možete Srbiju pobediti lažima i bez obzira na sve napade u medijima iz regiona na predsednika Vučića, Srbija će nastaviti da vodi suverenu politiku, da brani svoju slobodu i nezavisnost. Istovremeno, činimo sve da sačuvamo mir stabilnost i težimo bržem razvoju ne samo za nas, već za čitav region", kazala je Mihajlovićeva.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar