6°C

Beograd

Photo: happytv.rs

Izvor: Happy BSC

"DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Fenomenalni analitičari govore o aktuelnim temama! NE PROPUSTITE!

Informišite se uz najkvalitetniji jutarnji program u Srbiji. 

"Dobro jutro Srbijo" na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a to su: narodni poslanik Đorđe Milićević, Savo Stambolić iz Centra za društvenu stabilnost, Andrija Jorgić, direktor Borbe, a putem Skaype uključenja i advokat Aleksandar Đuričić iz Indianopolisa.

U nastavku: Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, Dragan Vujičić, novinar Novosti, Petar Milutinović, naučni savetnik Instituta za političke studije govoriće na temu: Kurti preti: ”Biće rata!”

Na temu: "Izetbegović ne prestaje sa napadima na Srbiju", govore Tomo Kovač, bivši ministar policije RS, novinar i publicista Dejan Mastilović i advokat Predrag Savić. 

Advokat Branko Lukić, Slobodan Samardžija, bivši dopisnik Politike iz Moskve i Nikola Dobrijević, bivši ministar SAO Krajina govoriće o navodima Radeta Čubrila da je Milošević namerno opstruirao odbranu Knina!

Naši naredni gosti Veselin Šljivančanin, bivši oficir JNA, i  Mile Bosnić, predsednik Udruženja Krajišnika Srbije analiziraju temu: "Novi dan, novi napad iz Hrvatske na Vučića!"

Dr Aleksandar Stojanović, direktor DZ Palilula odgovoriće na pitanje: "Da li nam se korona vraća na velika vrata?"

"Kuda plovi ovaj brod?" tema je za dr Dejana Miletića iz Centra za globalizaciju i Darka Obradovića iz Centra za strateške analize. 

Za kraj jutarnjeg programa Jovana Gordić, PR Festivala “Kobajeraj” reći će nam nešto više ona temu: "Kobajeraj" – Festival najboljih kobaja u gradu.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar