2°C

Beograd

Photo: MUP Srbije

Izvor: Happy BSC

VULIN POSETIO POLAZNIKE CENTRA ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU: Država Srbija i MUP ulažu u obrazovanje i školovanje budućih kadrova

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posetio je danas polaznike 33. klase Centra za osnovnu policijsku obuku na terenskoj obuci na Fruškoj Gori i poručio im da su im država i Ministarstvo dali najbolje uslove za sticanje znanja i veština, ali da je na njima da ukazano poverenje opravdaju kroz posvećen i predan rad za svoju državu i građane, štiteći ih od svih oblika kriminala.  

MINISTAR VULIN: Dunav je koridor, baš kao što je to auto-put i mora da bude bezbedan

- Država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem brine o vama, veruje u vas, ulaže u razvoj vaših sposobnosti i veština, a na vama je da ukazano poverenje opravdate kroz svoj budući rad za dobrobit srpske države i njenog naroda, štiteći ih od svakog zla, od svake vrste kriminala. Vaša država i vaše Ministarstvo daće vam najbolje uslove za obrazovanje i napredak, dobićete najbolju i najsavremeniju opremu i uniformu, ali ugled morate sami da izborite i steknete svojim poštenim i pravičnim odnosom prema građanima i doslednim primenjivanjem i sprovođenjem zakona - poručio je Vulin i dodao da država Srbija i MUP ozbiljno ulažu u školovanje i obrazovanje budućih kadrova i dodao da će, prilikom zapošljavanja u MUP-u oni koji su završili Kriminalističko-policijski univerzitet ili prošli kroz Centar za osnovnu policijsku obuku, uvek imati prioritet. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vulin je istakao je da je posle mnogo godina ponovo uspostavljena institucija pozornika, da u najvećim gradovima Srbije trenutno na ulicama ima 900 policajaca pozornika, te da se i polaznici 33. klase pripremaju da postanu pozornici čiji je osnovni zadatak da budu na usluzi običnom čoveku. 

- Obučavamo vas i pripremamo da budete policajci u zajednici, da budete pozornici, da budete na usluzi ljudima sa kojima živite, da postanete deo njihovog života, da budete vredni njihovog poverenja. Vaš posao i vaš zadatak je da budete na usluzi svakom onom kome je pomoć potrebna, da budete na usluzi običnom čoveku. Uspeh vašeg rada meriće se po tome koliko vas poštuju i cene obični i vredni ljudi - rekao je Vulin.  

On je kazao da su polaznici 33. klase Centra za osnovnu policijsku obuku prikazali visok nivo znanja, sposobnosti i veština koje su stekli tokom vežbi i obuka, ali da su, pre svega, pokazali izuzetnu motivisanost, snagu, volju i patriotizam koji odlikuje srpskog policajca.  

Polaznici 33. klase Centra za osnovnu policijsku obuku izveli su pokazno-taktičku vežbu kontrole lica u putničkom motornom vozilu na bezbednosnom punktu.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar