13°C

Beograd

Photo: tanjug AP Photo Petros Karadjias

Izvor: Tanjug

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković uputio je saučešće crnogorskom kolegi:"U ovim teškim trenucima, cela Srbija je uz Crnu Goru i uz njene građane!"

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković uputio je saučešće šefu crnogorske diplomatije Ranku Krivokapiću povodom tragičnih događaja na Cetinju i naveo da je u ovim teškim trenucima, cela Srbija uz Crnu Goru i uz njene građane.

"Duboko su nas potresle tragične vesti o zločinu koji se dogodio na Cetinju, u kome su izgubljeni životi nevinih žrtava. U ime Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i u svoje lično ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća. U ovim teškim trenucima, cela Srbija je uz Crnu Goru i uz njene građane. Molimo Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze našeg iskrenog saosećanja, a povređenima želje za brz oporavak", navodi se u poruci Selakovića upućenoj Krivokapiću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar